Tóth Gabi ciki fenék X-Faktor 2013
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kezdjük azt hinni, a saját csatornája szívatja Tóth Gabit. Az X-Faktor honlapjára felkerült adásfotók között találtunk egyett, amelyen premier plánban látszik a mentor feneke. Vajon ez csak a véletlen műve?


Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Még több X-Faktort szeretél? Kattints a képre!

Tévénézők százezrei kaphatták el azt a pillanatot, amikor Tóth Gabi megölelve mentoráltját, a kameráknak mutatja fenekét. A dologban az a vicces, hogy ezt a pillanatot műsor hivatalos fotósa is megörökítette, aki aztán fel is töltötte a fotót az adásképek közé.

Tóth Gabi elnézést kérthttp://www.life.hu/szorakozz/20131111-toth-gabi-az-rtl-klub-fokuszaban-kert-elnezest-amiert-kinevette.htmlTóth Gabit fárasztja a párbajhttp://www.life.hu/legykepben/20131111-az-rtl-klub-xfaktoraban-ismet-parbajozott-toth-gabi-egyik-mentoraltja.htmlTóth Gabi "benyerített" az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-toth-gabi-az-xfaktor-mentora-nyerit-rohog-hahotazik-a-versenyzok.htmlTóth Gabi könnyek között búcsúzotthttp://www.life.hu/legykepben/20131104-toth-gabi-az-rtl-klub-xfaktoranak-mentora-sirva-bucsuzott-szikora.htmlKirálynőként állt a színpadra Tóth Gabihttp://www.life.hu/legytrendi/20131102-toth-gabi-ruhaja-az-xfaktor-2013-negyedik-elo-showjaban.htmlTóth Gabi meglepte mentoráltjaithttp://www.life.hu/legykepben/20131031-toth-gabi-az-xfaktor-mentora-meglepte-mentoraltjait.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.