Heincz Gábor Bereczki Zoltán Sztárban sztár Nótár Mary Liptai Claudia Varga Viktor Szinetár Dóra Feke Pál Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu szavazása szerint a színész-énekesnek kell megnyernie a TV2 showműsorát.

Heincz Gábor „Biga" a legkevésbé méltó a győzelemre a Life.hu olvasói szerint, Bereczki Zoltán toronymagasan a legjobb Sztárban sztár.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Tény, hogy a színész-énekes mindig a maximumot hozza a színpadon, Liptai Claudiával váltott csókja pedig még sokáig ott lebegett a köztudatban. Zoli után Szandira voksoltak a legtöbben az olvasók, ami nem csoda, hiszen az Edda frontemberének bőrébe bújva mondhatni, megmentette a műsor egyik adását. Szandit Nótár Mary követi a dobogó harmadik fokán, nem sokkal Varga Viktor előtt.

Kinek kell megnyernie a Sztárban sztárt?

1. Bereczki Zoltán (43%)
2. Szandi (14%)
3. Nótár Mary (12%)
4. Varga Viktor (11%)
5. Szinetár Dóra (8%)
6. Feke Pál (5%)
7. Heincz Gábor „Biga" (4%)

Nemzetközi szörnycirkusz a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-a-sztarban-sztar-adasaban-felismerhetetlensegig-maszkiroztak-az-enekeseket.htmlMesteri alakítást nyújtott Bereczkihttp://www.life.hu/szorakozz/20131122-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musoraban-bereczki-zoltan-mester-tamast.htmlBereczki Zoltán szerelmes?http://www.life.hu/legykepben/20131018-bereczki-zoltan-es-pokorny-lia-a-central-szinhaz-illatszertar-cimu.htmlFeró elnézést kért Szinetártólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131119-fero-elnezest-kert-szinetartol.htmlSzinetár Dóra megfertőzte szerelméthttp://www.life.hu/ez-zsir/20130917-szinetar-dora-szineszno-uj-szerelmet-es-gyermekeit-is-megfertozte-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.