Bereczki Zoltán a Sztárban sztár győztese

győztes TV2 Sztárban sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc héten keresztül szórakoztatták profi előadók a Sztárban sztár zsűrijét és nézőit. A műsor során Magyarország legsokoldalúbb előadóját keresték. A címet Bereczki Zoltán nyerte el.

Claudia Bereczki Zoltánra, Hajós András Bigára, Lakatos Márk Nótár Maryre tette le a voksát a Sztárban sztár döntőjében. Majka inkább nem emelt ki senkit, viszont parádés nyolc hetet emlegetett.

Forrás: TV2

A kiesett versenyzők közül Szinetár Dóra és Feke Pál Bereczki Zoltánt nevezték meg. Nika Bigára szavazott, Soma három embert nevezett meg, Dér Heni Szandit választotta, Delhusa Gjon pedig Claudiát. Az ítészeknek ez alkalommal nem volt beleszólásuk abba, hogy ki nyerjen, a nézők viszont döntöttek. Szerintük Bereczki Zoltán érdemelte ki Magyarország legsokoldalúbb művésze címet, aki a nyereményösszeget a Dévény Anna Alapítvány javára ajánlotta fel, akik sokat segítettek nekik abban, amikor a kislánya lábával volt egy kis baj.

5. helyezett: Biga
4. helyezett: Varga Viktor
3. helyezett: Nótár Mary
2. helyezett: Szandi
1. helyezett: Bereczki Zoltán

Szandi Kordaként, Bereczki Pa-dö-dőként sokkolthttp://www.life.hu/legytrendi/20131206-a-sztarban-sztar-dontojenek-legbizarrabb-atalakulasai.htmlMesteri alakítást nyújtott Bereczkihttp://www.life.hu/szorakozz/20131122-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musoraban-bereczki-zoltan-mester-tamast.htmlBereczki szájon csókolta Claudiáthttp://www.life.hu/legykepben/20131026-bereczki-zoltan-szajon-csokolta-liptai-claudiat-a-tv2-sztarban-sztar.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.