külföld Bozsek Márk sorozat színész család Barátok közt X-Faktor 2013 énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a Barátok közt sztárja, Bozsek Márk nem elégszik meg a félmegoldásokkal, és az X-Faktor után búcsút intene a sorozatnak is, amely híressé és a lányok kedvencévé tette.

Talán a kudarcot nem sikerült feldolgoznia, talán az útkeresés motiválja: a fiatal színész azt fontolgatja, hogy miután lejár a szerződése a Barátok köztben, nem újítja meg és inkább külföldre költözik a családja után.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Való igaz, többször gondolkoztam már azon, hogy külföldön folytassam az életemet. Szeretek világot látni, és mivel a családommal hosszasan éltem Portugáliában, nem is félek attól, hogy valahol máshol kezdjek új életet" - mondta a Blikknek Bozsek, aki korábban már egyszer Anglia felé vette az irányt. "Nehezen szakadok el a családomtól, és amikor ők kitalálták, hogy kiköltöznek, akkor én is szerettem volna velük menni, de végül mégsem így lett. Ők jelenleg is kétlaki életet élnek, de azért viszonylag gyakran tudunk találkozni."

A végső döntést a hírek szerint még nem hozta meg, így rajongóinak van ideje felkészülni arra, hogy a szép szőke fiút hamarosan nélkülözni kell a képernyőn. Vigaszul talán csak annyit, hogy civil fiúként viszont bármikor szembejöhet majd és elérhetőbbé válik, ha kiszáll a showbizniszből. Ugyanis mint korábban megírtuk: szingli.

Bozsek Márk megtörte a csendethttp://www.life.hu/legykepben/20131121-bozsek-mark-elmondta-miert-hagyta-ott-az-xfaktort.htmlRosszabbul is járhattak volna Bozsek Márkékhttp://www.life.hu/legykepben/20131114-az-rtl-klub-xfaktorosai-bozsek-mark-csordas-akos-es-a.htmlÍgy látja a szakember Bozsek Márk összeomlásáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131113-a-lifehu-eletvezetesi-tanacsadoja-bozsek-mark-xfaktorbol-valo-kiszallasat-elemzi.htmlNem figyeltek eléggé Bozsek Márkra?http://www.life.hu/legykepben/20131112-igy-velekednek-az-xfaktorosok-bozsek-markrol.htmlMiért lépett ki Bozsek Márk az X-Faktorból?http://www.origo.hu/teve/20131108-miert-lepett-ki-bozsek-mark-az-x-faktorbol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.