R.Kárpáti Péter Barátok közt házaspár Gergely Róbert alakítás Csomor Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
R.Kárpáti Péter és Csomor Csilla nem tud megszabadulni egymástól. A rendezők ismét összehozták őket.

A színészek házaspárt játszanak a Paprikás csirkében, avagy a Stex és New Yorkban, és nemsokára a Gergely Theáter színpadán keserítik meg ismét egymás életét - tudta meg a Blikk.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Játssz velünk és nyerj jegyet a Pulykaland című animációs filmre!http://www.life.hu/szorakozz/hirdetes/20131209-jatssz-velunk-es-nyerj-jegyet-a-pulykaland-cimu-animacios-filmre.htmlLehelj életet a hajadba télen is! Nyerj hozzá festéket!http://www.life.hu/szorakozz/20131209-a-life-hu-karacsonyi-nyeremenyeso-jatekaval-hajfesteket-nyerhetsz.htmlBereczki nem a gyerekeire költi a nyereményéthttp://www.life.hu/szorakozz/20131208-bereczki-zoltan-a-sztarban-sztar-nyertesen-nem-a-gyerekeire-kolti-a-nyeremenyt.htmlKrasznai és Danics igazi show-t csináltakhttp://www.life.hu/szorakozz/20131207-x-faktor-2013-nyolcadik-elo-show-osszefoglalo.htmlJay-Z kapta a legtöbb Grammy-jelölésthttp://www.life.hu/szorakozz/20131207-megvannak-a-2014-es-grammy-dij-jeloltek-jay-z-amerikai-rappert-kilenc-kategoriaban-jeloltek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.