Lesz Szex és New York 3?

Forrás: AFP -
film Mr. Big Sarah Jessica Parker Chris Noth folytatás Szex és New York Carrie Bradshaw Cynthia Nixon Kristin Davis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kristin Davis mindent elkövet, hogy folytatódjon a Szex és New York, Sarah Jessica Parker pedig nemrég elárulta, mennyire boldog lenne, ha megvalósulna ez az ötlet. Azért ehhez a Life.hu szerkesztőségének is akad egy-két szava.

Immár 3 éve, hogy megjelent a Szex és New York moziváltozatának második része, a sorozatból megismert szereplők néhány tagját azonban nem hagyja nyugodni a gondolat: kéne egy harmadik rész is.

Forrás: AFP

A Life.hu olvasóit sem hagyta hidegen a Szex és New York lehetséges harmadik része:

Emília 30, szobrász

"Mivel én a sorozat nagy-nagy-nagy rajongója vagyok, eszembe nem jutott volna, hogy filmet készítsek a Szex és New Yorkból. A fanyar humor, a vicces beszólások (fergeteges a magyar fordítás), a sok pasi és sok szex után fura volt az első film tökéletes világa - méregdrága, hordhatatlan ruhák, botoxolt mosolyok, mondvacsinált problémák. Semmi bénázás, semmi igazi stílusötlet, feledhető történet. (Mi is volt a második vége?) Persze, azért mind a kettőt láttam, és a harmadikat is meg fogom nézni, de a sorozat, na, az az Igazi..."

Alma 26, vegyészmérnök

"Gondolom pénzügyi okok miatt kellett filmet csinálni a sikeres sorozatból, mert tudták, hogy minden rajongó megnézi és megéri majd. A történet azonban nélkülözi mind a szexet, mind pedig New Yorkot azzal, hogy az első filmben Mexikóba, a másodikban Abu-Dhabiba mennek a lányok. Szex helyett pedig marad az örökös félelem és a "magabizonytalanság". Értem, hogy megérett az a generáció, amelyik a Szex és New York epizódjain nőtt fel, és szomjazták a szereplők megállapodását és családalapítását, így azonban eltorzították az egész brandet a nyereség érdekében. Nem szeretnék harmadik filmet, de milyen rajongó lennék, ha nem nézném meg?"
Elengedte magát a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140108-jason-lewis-a-szex-es-new-york-szinesze-pocakot-novesztett.htmlA Szex és New York miatt tűnt el a lapostetűhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130711-a-szex-es-new-york-megszabaditotta-a-vilagot-a-lapostetutol.html57 évesen is dögös a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130429-kim-cattrall-szineszno-remekul-nezett-ki-a-laurence-olivierdijak-vasarnapi.htmlÉlet a Szex és New York előtthttp://www.life.hu/szorakozz/20130115-uj-tevesorozat-a-carrie-naploja-a-szex-es-new-york.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.