Miért nincs a ValóVilágban Lilu?

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
ValóVilág6 Istenes Bence RTL II Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 6 indulása előtt Istenes Bence a Facebookon örömködött, hogy Liluval - az "ő hercegnőjével" - vezetheti a valóságshow-t. No, de hol van Lilu, akit eddig leginkább a beköltöző fiújátékosok hiányoltak?

A kínzó kérdést a Velvetnek jutott eszébe feltennie, és íme a válasz:

Istenes és az ő hercegnője Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Lilu szabadságot kért az X-Faktor után, hogy az év elején néhány hetet a családjával tölthessen, mielőtt hónapokra beleveti magát a ValóVilágba. Ezt az utazást még akkor foglalta le, amikor a ValóVilág indulása későbbre volt tervezve. Mindezt megbeszéltük Bencével is, aki elvállalta, hogy egyedül kezdi el a VV-t. Bence már az X-Faktor alatt is bizonyította, hogy képes megbirkózni a feladattal" – nyilatkozta az RTL Klub sajtóosztálya.

Tehát mindenki megnyugodhat, nem marad Lilu nélkül a ValóVilág stúdiója, és a napokban már láthatjuk is a szőke műsorvezetőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.