párkeresés közösségi oldal ismerkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem találsz magadnak barátnőt, de a barátok előtt nem ártana virítani valamit? Megdöbbentő, de a neten ma már a férfiak álbarátnőt is "rendelhetnek".

A cloudgirlfriend.com internetes oldal egy olyan weblap, amelynek fő profilja az, hogy a közösségi oldalakra hamis "barátnőket" gyártson a megrendelő férfiaknak. Hogy mindez miért jó? Nos, a magányos, párra váró úriemberek a készítők szerint kellemesen elcseveghetnek ezekkel a lányokkal az interneten, és persze arra is jók, hogy a kiszemelt, hús-vér lányokat féltékennyé tegyék. Emellett a szingliséget sem kell vállalniuk: a státuszukba a "kapcsolatban" jelző kerül majd.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

A meglepő az, hogy az oldalt tényleg használják, ami igazából igen szánalmas. Hiszen az, hogy magányos agglegények hamis barátnőkkel randizgatnak a virtuális óceánon, maximum az édesanyjukat izgathatja fel. Az erre szánt idő és energiabefektetés pedig nem éri meg - hiszen ennyi erővel a "földi" ismerkedés is remekül megoldható lenne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.