színésznő sorozat filmszerep Hollywood Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta biztos, hogy Angelina Jolie nem bújik többé a Tomb Raider hősnőjének hacukájába, folynak a találgatások, ki legyen az újabb sírrablós opusz - ezúttal előzményfilm - főszereplője.

Versenyben van Olivia Wilde, Megan Fox és Vanessa Hudgens is, de a rajongók Oliviát látnák legszívesebben kazamatákban osonni. A Doktor House biszex 13-asát alakító színésznő már bebizonyította, hogy sem tehetségben, sem erotikus vonzerőben nem marad le Angelina Jolie mögött, ráadásul legújabb filmjében, a Cowboyok és űrlényekben már meztelenül is látható, ami tovább növelheti népszerűségét a Lara Croft-rajongók körében.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Elsőre fura dolognak tűnhet, hogy egy űrinváziós vadnyugati filmben valaki meztelen, de a dolognak abszolút van dramaturgiai jelentősége" - magyarázza Jon Favreau rendező.

A Cowboyok és űrlényekben földönkívüliek támadnak meg egy vadnyugati városkát, ezért a helyi kiskirály (Harrison Ford) kénytelen összefogni egy rejtélyes ismeretlennel (Daniel Craig), valamint az indiánokkal, hogy legyőzhesse az idegeneket.

Cowboys & Aliens - hazai bemutató: 2011. augusztus

Nézd meg a film előzetesét!






Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.