Barátság válás után is - Így csinálják a sztárok

színésznő válás színész barátság sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hosszú kapcsolat lezárása után két lehetőség közül választhatunk: vagy jóban maradunk az exszel, vagy minden kommunikációt megszüntetünk vele. A hírességek is pontosan tudják ezt, és úgy tűnik, sokuknál a barátság megmentésére a válás tűnt a legkézenfekvőbb megoldásnak.
1. Liz Hurley és Hugh Grant

"Soha nem múlt el az iránta érzett szeretetem, de szerencsére már nem gyilkoljuk egymás idegeit úgy, mint régen. Hugh neurotikus személyiség, amivel én nehezen tudok azonosulni. Sokszor úgy csipkedjük egymást, mint a szúnyogok, ám a vitáink mindig hatalmas nevetésbe fulladnak. Jó ideje külön élünk, de mindig számíthatunk egymásra, és nekem csak ez a fontos. Hugh ma már a családom része."

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Forrás: AFP
Forrás: AFP

2. Demi Moore és Bruce Willis

A dráma nélküli válás egyik legillusztrisabb hollywoodi példája az exszínészházaspár. Barátságuk hosszú évek óta töretlen, s bár 2000-ben elváltak, talán még soha nem álltak ennyire közel egymáshoz. Asthon Kutcherrel való szakítása után a színésznő teljesen padlóra került, és volt férje ebben a nehéz időszakban nem csupán a lelki társa, de támasza is volt. A kettejük közötti különleges viszonyt Emma Heming, a sztár jelenlegi felesége azonban nem igazán nézi jó szemmel, hisz Bruce szinte minden szabad idejét Demivel tölti, ahelyett, hogy vele és születendő kislányukkal törődne. "Tudom, hogy nehéz megérteni, de a mai napig a legjobb barátok vagyunk, egymás szomszédságában lakunk, és vakációzni is együtt járunk. Szeretem Demit, és tudom, hogy ő is szeret engem" - nyilatkozta egy interjúban a filmsztár.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Az első fotók Beyoncé kislányáról! Kattints a galériáért!


3. Denise Richards és Charlie Sheen

Brooke Muellert
"Azt hiszem, a miénk egy modern család""Ma már Charlie-val szinte olyanok vagyunk, mint a testvérek, és szerettünk volna együtt tölteni pár napot a gyerekekkel. Időközben mindketten túlléptünk a múltbéli sérelmeken, és rájöttünk, hogy a dolgok többé nem rólunk, hanem a gyerekeinkről szólnak."



Forrás: AFP
Forrás: AFP

4. Courteney Cox és David Arquette

Az ABC nemrégiben bejelentette, hogy a 47 éves színésznő visszatér a Született szinglik című vígjátéksorozat 3. évadjára. A hír kapcsán Courteney a szokásosnál is jobban megnyílt a People magazinnak, és volt férjét "a világ legkedvesebb emberének" titulálta. "Imádom őt. Nem számít, hogy mit hoz a jövő, David akkor is a legeslegjobb barátom marad" - mondta a színésznő, aki őszintén beszélt Arquette droggal és alkohollal folytatott küzdelmeiről, és arról, hogy ezek a problémák hogyan érintették 11 éven át tartó házasságukat. Annak ellenére, hogy 2010 őszén elváltak, a két színész egy dologban biztosan egyetért: kislányuk, Coco érdeke mindenek felett áll. David is hasonlóan vélekedik kettejük viszonyáról: "A kapcsolatunk sokkal jobb, mint valaha. Bár már nem élünk együtt, igazán őszinte a barátságunk, és minden helyzetben számíthatunk egymásra."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

5. Reese Witherspoon és Ryan Phillippe

Mindketten fiatalon ugrottak fejest a házasságba, és amikor a bájos színésznőt az Oscar-győzelem a szupersztár kategóriába repítette, férje egyszerűen nem tudott lépést tartani vele, majd 7 év házasság után úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják tovább. A válás ellenére a pár igyekezett fenntartani a baráti viszonyt két gyermekük kedvéért, sőt Phillippe elsőként gratulált, amikor Reese örök hűséget esküdött Jim Toth-nak. Bár szakításuk valódi oka a bennfentesek szerint Ryan hűtlensége volt, a köztük lévő érzelem talán soha nem hűl ki teljesen. "Nagyon fontos, hogy az elvált szülők harmonikus kapcsolatban legyenek egymással, amitől a gyerekek is jobban érzik magukat. Reese-zel mindig előre beosztjuk, hogy melyik héten ki megy értük a suliba, vagy ki viszi őket edzésre. Ha látom Ava és Deacon boldog arcát, tudom, hogy igazán jó munkát végeztünk" - mondta az amerikai színész.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Így változott Reese haja az évek során. Kattints a képre!

6. Cameron Diaz és Justin Timberlake

Cameron és Justin 6 éve szakított egymással, de azóta is legendásan jó barátok, akik kölcsönösen tisztelik egymást. Legutóbb együtt szerepeltek a Rossz tanár című filmben, és az egyik szexjelenet bizony próbára tette a barátságukat. Diaznak alapvetően remek a humorérzéke, de azt ő is elismerte, hogy kamerák előtt újra összejönni az exével eléggé bizarr élmény volt. Minden nehézség ellenére rendkívül élvezték a közös munkát, amiről a szőke színésznő ezt nyilatkozta a Playboynak: "Felnőttek vagyunk, és természetesen ha arról van szó, tudunk együtt is dolgozni. Már évekkel ezelőtt szakítottunk, így bőven volt időnk választ találni a kérdéseinkre. Justinnal nagyon közeli barátok vagyunk, és ennyi."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Shakirát megtámadta egy vadállat!Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.