Kiderült, hol és mikor megy férjhez a tündéri színésznő

házasság szülés Drew Barrymore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem kell tovább találgatnunk, mikor áll oltár elé az állapotos Drew Barrymore.

Drew Barrymore végre kötélnek állt. A harminchét éves színésznő és kedvese, Will Kopelman állítólag június 2-án állnak oltár elé. Az Eonline.com szerint a szerelmesek Drew montecitói birtokán, Kaliforniában házasodnak össze egy szűkkörű és családias szertartás keretein belül. Az is kiderült, hogy a Kopelman család rabbija vezeti a szertartást.

Northfoto
Northfoto

Drew már nagyon izgatottan várja a babát, de most a lagzira is készülnie kell. Will karácsonykor Idahóban kérte meg kedvese kezét, a szerelmesek januárban jelentették be a boldog eseményt. Már több mint egy éve együtt vannak, és nagyon boldogok.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




A duci pasi is lehet vonzó? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120424-szex-szerelem-parkapcsolat-szeretjuk-vagy-sem-a-duci-pasikat.htmlFérjhez ment Carey Mulliganhttp://www.life.hu/szeress/20120423-carey-mulligan-ferjhez-ment.htmlHamarosan férjhez megy az egyik legszebb színésznőhttp://www.life.hu/szeress/20120420-hamarosan-ferjhez-megy-az-egyik-legszebb-szineszno-rachel-mcadams.htmlUndor vagy megbocsátás? Szex megcsalás után (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120420-szex-szerelem-parkapcsolat-megcsaltal-ne-merj-hozzam-erni.htmlÚjra együtt van az álompárhttp://www.life.hu/szeress/20120419-ujra-egyutt-az-alompar-eva-longoria-es-eduardo-cruz.htmlKifecsegte lánya titkait a sztármamahttp://www.life.hu/szeress/20120420-goldie-hawn-szineszno-kate-hudson-es-matthew-bellamy-hazassagarol-pletykalt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.