Vajon mit gondol Jennifer Aniston Brad Pitt következő házasságáról?

Brad Pitt Justin Theroux szerelem Angelina Jolie Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Aniston eddig jó formában volt, hiszen nagyon boldog új kedvese, Justin Theroux oldalán. A napokban azonban eljegyezte egymást a színésznő exférje, Brad Pitt és Angelina Jolie, így most mindenki azt találgatja, mit érez az egykori Mrs. Pitt.

"Gyűlöli ezt az egészet, hiszen már egy cseppet sem érdekli a dolog. Szerinte Angelina tartsa meg Bradet. Jen csak túl akar végre lépni ezen az egészen. Most nagyon boldog Justinnal. Ami volt, elmúlt, ez már egy új időszak számára" - nyilatkozta a színésznő egy közeli ismerőse.

AFP
AFP

Aniston 2000-től 2005-ig volt Brad Pitt felesége. A történetük bejárta a világsajtót: Brad a Mr. and Mrs. Smith forgatásán szeretett be a férfifaló Jolie-ba, akivel azóta is együtt vannak. Jennifernek évekbe telt, míg túljutott a váláson, tavaly óta pedig úgy tűnik, végre megtalálta a boldogságot Justin Theroux mellett, akivel egyesek szerint idén nyáron Krétán kimondják a boldogító igent.

Tipp! Exkluzív képek a népszerű humoristáról. Kattints a galériáért!



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




A duci pasi is lehet vonzó? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120424-szex-szerelem-parkapcsolat-szeretjuk-vagy-sem-a-duci-pasikat.htmlFérjhez ment Carey Mulliganhttp://www.life.hu/szeress/20120423-carey-mulligan-ferjhez-ment.htmlHamarosan férjhez megy az egyik legszebb színésznőhttp://www.life.hu/szeress/20120420-hamarosan-ferjhez-megy-az-egyik-legszebb-szineszno-rachel-mcadams.htmlUndor vagy megbocsátás? Szex megcsalás után (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120420-szex-szerelem-parkapcsolat-megcsaltal-ne-merj-hozzam-erni.htmlÚjra együtt van az álompárhttp://www.life.hu/szeress/20120419-ujra-egyutt-az-alompar-eva-longoria-es-eduardo-cruz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.