Megasztár 6: Farkas-Jenser Balázsnak kellett távoznia a tehetségkutatóból

szórakozás tehetségkutató Megasztár 6 műsor énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Farkas-Jenser Balázs mai produkcióit hiába dicsérte a zsűri, a döntő végén mégis őt ejtették ki. Talán Attila, Szakos Andrea és Radics Gigi lettek a 2012-es Megasztár döntősei.

A Megasztár kilencedik döntőjében a zsűritagok is mikrofont ragadtak egy-egy duett erejéig.

Elsőként George Michael és Aretha Franklin dalát adta elő Radics Gigi és Mester Tomi párosa. Bochkor szerint "állat volt", amit látott, és Bereczkinek is nagyon bejött a produkció. Valószínű, Falusi Mariannak is, csak ő valahogy mégsem adott hangot a véleményének.


Farkas-Jenser Balázs Falusi Mariannal merült el a jazz világában egy Michael Bublé dal erejéig. Bereczki Zoli örömmel üdvözölte, hogy Farkas ezt a stílust választotta, mert meggyőződése, hogy ez áll a legjobban a színesztéta fiúnak. Mester Tomi és Bochkor is csak ömlengeni tudott. Falusi még hozzátette, hogy annyira profin dalol Balázs, hogy bármikor képes őt leénekelni, és ezt nagyon imádja.

Bochkor Gábor a fiatal énjét találta meg Talán Attilában, így valószínű nem sokat vitatkoztak azon, hogy egy Kiss slágerben bontakozzanak ki együtt. A lendületes számban Talán hozta a megszokott formáját, Bocsi viszont gitárszólóval próbálta elterelni a figyelmet nem létező énektudásáról. Mester Tomi szerint Bochkor iszonyat jól gitározik, ezzel pedig be is bizonyította, hogy helye van a zsűriben.


Az LGT Játssz még című dalát dolgozta fel sajátos módon Szakos Andi és Bereczki Zoltán. Bochkor és Falusi nem tudott elmenni szó nélkül amellett, hogy Bereczki állandóan kitakarta Andit, de igazából ezen már meg sem lepődtek.


Király Viktor meglepetés előadása után második körben Talán Attila Toto Hold The Line című slágerével villogtatta meg énekesi tehetségét. Mester Tomi úgy látta, hogy Talán fejlődött a legtöbbet az elmúlt hetek alatt. Falusi is osztotta ezt a véleményt, akárcsak Bochkor. Bereczki persze belekötött a műsorszámba: nem találta elég precíznek Attila technikáját, mert "csúszkált" a hangja.


Farkas-Jenser Balázs a Bill Withers Ain't No Sunshine című nótájával osztatlan sikert aratott a zsűri tagjai között. Bocsi dicsérő szavai után Mester Tomi is pozitív véleményt mondott. Falusi nem bírt elfogulatlanul értékelni. A még a kákán is csomót kereső Bereczki sem talált kivetnivalót Jenser előadásában, egyszerűen csak egy tiszta produkciónak minősítette a hallottakat.


Radics Gigi a retródiszkók és meleg klubok egyik legnagyobb himnuszával, az I Will Survive című világslágerrel indult a szavazatokért. Szokás szerint mindenkinek nagyon tetszett minden egyes hang, csak Bereczki Zoli hiányolta a dühöt a dalból.

Szakos Andi is remekül odatette magát a Michael Jackson feldolgozásával. Falusi Mariann annak örült, hogy meglelte a spirituszt Szakosban, míg Bochkor a szavakat sem találta, ahogy Bereczki és Mester sem - ámulatában.

A nézők egyöntetűen beszavazták Radics Gigit a fináléba, második körben pedig Szakos Andi is továbbjutott.

A két fiú közül végül aztán Talán Attilát juttatta tovább a zsűri, így ha magát a Megasztár győzelmét még nem is, de az év legjobb férfihangja elismerést már biztosan magáénak tudhatja. A tehetségkutatóból Farkas-Jenser Balázsnak kellett távoznia.


Mindkét lábára lebénult a Megasztár énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20120511-megasztar-6-mindket-labara-lebenult-talan-attila-es-meg-mindig.htmlMegasztár-szerelem: Nagy Adri és Bozont együtt járnakhttp://www.life.hu/legykepben/20120509-megasztar-szerelem-bozont-es-nagy-adri-egy-par-osszejottek.htmlMegasztár 6: Bochkort felbosszantották, Benjinek pedig távoznia kelletthttp://www.life.hu/legykepben/20120504-burgess-benji-esett-ki-a-megasztarbol.htmlBozont a Megasztár újabb hullócsillagahttp://www.life.hu/legykepben/20120428-nagy-kristof-bozont-esett-ki-a-megasztarbol.htmlVilágsztár a Megasztár 6 fináléban - jön Flo Ridahttp://www.life.hu/legykepben/20120424-vilagsztar-a-megasztar-6-finalejaban-magyarorszagra-jon-flo-rida-az.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.