musical film mozi szórakozás program Alec Baldwin Tom Cruise sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
...és Stacee Jaxx néven hozza rá a frászt a botrányaival a tisztes családanyákra, a hozzáállásával a koncertszervezőkre, a hangjával pedig a mozinézőkre a Mindörökké rock című furcsa musicalben. Kritika.

Tipp! Rihanna legbotrányosabb privát fotói! (18+)




ecranlarge.com
ecranlarge.com

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



Harmadrészt nem lehet eldönteni, kinek is akar szólni ez a film: akik tényleg szeretik a rockzenét, azok menekülni fognak tőle; akik musical-rajongók, azoknak feltehetően nem a rocker életérzés jön be; azok a fiatalok, akiknek pedig a fő történetszál ifjú szerelmeseinek sztoriját szánták, nem igazán megfoghatók ilyen bugyuta románccal. A megoldás a rejtélyre talán még az irónia lehetne: ha ez az egész egy nagy poén volna, saját magából és a "hajrock" korszak manírjaiból is viccet csináló bohóckodás. Ez irányba tesz is lépéseket a film, de végigmenni nem mer az úton: néhány helyzetkomikumon és vicces beszóláson kívül ijesztően sokszor veszi komolyan magát.

A történet két főszereplője egy épp Los Angelesbe érkező, énekesi karrierről ábrándozó vidéki lány és a legmenőbb Los Angeles-i rockklubban felszolgálóként dolgozó, énekesi karrierről ábrándozó széplelkű fiú, akik persze egymásba szeretnek, majd a kettejük viszonyát olyan erőltetett konfliktusok, félreértések és könnyes jelenetek viszik előre, amik még egy szappanoperában is neccesnek minősülnének.

Tipp! Pucér fenekek! Kattints a szexi képekért!

Ennél nagyobb baj, hogy az őket alakító két ifjú színész sem tud sokat felmutatni azon túl, hogy ők legalább (a szereplők nagy részével ellentétben) jól tudnak énekelni - a civilben country-énekesnő Julianne Hough az a típusú tucatszőke, akit elég egyszer látni, hogy örökre elfelejtsük; a fürtös Diego Boneta pedig amúgy mexikói sorozatsztár és popénekes, és ez tökéletesen meglátszik akkor is, amikor rockert próbál játszani.

ecranlarge.com
ecranlarge.com

Az, hogy egyáltalán (időnként) nézhető a Mindörökké rock, csakis a mellékepizódoknak és a mellékszereplőknek köszönhető, és az ő jeleneteik legalább az öniróniát sem (mindig) nélkülözik. Alec Baldwin hosszú hajú kiöregedett slampos rocker, Paul Giamatti imádnivalóan sunyi sztármenedzser, Catherine Zeta-Jones álszent erkölcsvédő nagyasszony, Tom Cruise pedig úgy hozza a szétcsúszott, saját nagyságába belebódult rockcsillagot, mintha világéletében ezt csinálta volna.

A Mindörökké rock úgy működik, hogy egy-egy dalbetét után jön egy mintegy fél-egy perces rövid párbeszédes jelenet, ami szemlátomást nem akarja különösebben megváltani a világot, a célja csak az, hogy a szereplők minél gyorsabban eljussanak a következő dalbetétig, és újra énekelni kezdhessenek. Ilyen alapon egész estés videoklipet is forgathattak volna az alkotók, akkor még ennyit sem kellett volna törődni a történettel, és a nézőknek sem fájnának a sztori hullámvölgyei. Maradhatna csak a zene - de inkább abból se a mostani, ha lehet kérni.

Tippünk: Nézd meg a film előzetesét!


szólj hozzá: Mindörökké rock feliratos előz



Kiknek ajánljuk?

- rocker lelkű musical-rajongóknak
- Tom Cruise meztelen felsőtestére ácsingózóknak
- '80-as évek utáni nosztalgiára vágyóknak

Kiknek nem ajánljuk?

- rockereknek
- akiket zavarnak a szappanoperai fordulatok
- akik egy bevállalósan ironikus humorú filmben reménykednek


Az énekesnő mindent megmutatott! Kattints a képekért!



Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk Téged ma este 10 után a Life.hu-n!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.