Keira Knightley film filmművészet mozi szórakozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Extra táncórákat kellett vennie Keira Knightley-nak az Anna Karenina forgatása előtt, mert kiderült, nem elég ügyes a bonyolult koreográfia kecses előadásához.

"Azt reméltük, ennyi gyakorlás elég lesz ahhoz, hogy behozzuk a lemaradást - meséli a színésznő. "Tényleg sokat fejlődtem, de aztán be kellett látnom, még mindig kevés vagyok a partneremhez képest. Aaron Taylor-Johnson ugyanis, aki Vronszkij grófot alakítja, briliáns táncos, ami miatt roppant féltékeny voltam rá. Csak az vigasztalt, hogy a szereplőgárdából mindenkit lefőzött, így nem volt olyan kínos, hogy sokkal ügyesebb nálam."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lev Tolsztoj klasszikus regényéből Joe Wright forgatott új adaptációt. A rendező korábban a Büszkeség és balítéletet, illetve a Vágy és vezeklést vitte sikerre Keira Knightley főszereplésével.

Anna Karenina - hazai bemutató: 2013. január

Tippünk: Nézd meg a film előzetesét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.