Meglepő bejelentés! A konkurenciánál tér vissza az RTL Klub egykori sztárja

műsorvezető csatorna tévé Erdélyi Mónika műsor sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási bejelentéssel készült a TV2 a csatorna új műsorstruktúrájáról szóló sajtótájékoztatón. Erdélyi Mónika visszatér a képernyőre - tudtuk meg a Life.hu eseményen tartózkodó munkatársától.

A TV2 sajtótájékoztatóján bemutatták Erdélyi Mónikát - mint a csatorna új arcát. Az RTL Klub majd' egy évtizedig futó talkshow-jának háziasszonya Joshi Bharattal kapott közös műsort a TV2-höz tartozó FEM3 csatornán.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Munkatársunk elmondta, hogy a Hal a tortán is folytatódik jövő tavasszal a szórakoztató és prémiumtartalmakat sugárzó SuperTV2-n, amelyben a sztárszakács, Sági Szilárd lesz az állandó szereplő. Liptai Claudia és Till Attila, a csatorna két arca pedig délelőtti beszélgetős műsort kapnak majd - szintén a Super TV2 csatornán.

Erdélyi Mónika olyat kapott, hogy mind a két füle zúgott tőlehttp://www.life.hu/legykepben/20120506-erdelyi-monika-olyat-kapott-hogy-mind-a-ket-fule-zugott.htmlErdélyi Mónika: "B-terv" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111202-erdelyi-monika-nem-omlottam-ossze-szily-nora-interjuja.htmlExkluzív képek: Erdélyi Mónika interjúhttp://www.life.hu/life/galeria/20111202-exkluziv-kepek-erdelyi-monika-interju.htmlErdélyi Mónika kispadra kerülthttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111021-mi-lesz-erdelyi-monikaval-szamisztikai-elemzes.htmlHová tűnt Erdélyi Mónika?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110130-erdelyi-monika-visszater.htmlErdélyi Mónika eltűnthttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20101121-monika-egyre-lejjebb-csuszik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.