Patrick Dempsey sorozat sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legsármosabb doktorbácsi, Derek Shepherd távozik a seattle-i kórházból. Nők milliónak bánatára Patrick Dempsey bejelentette, hogy a kilencedik évad után örökre leteszi a szikét.

A jóképű színész az olasz Vanity Fair magazinnak árulta el, hogy az ősszel startoló kilencedik évadot követően nem alakítja tovább Derek Shepherdet. "Nem tudom, mi lesz a többi szereplővel, nekem mennem kell" - nyilatkozta Patrick, akinek a kilencedik évadig tartott a szerződése.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Shonda Rhimes vezető producer megerősítette, hogy ez a szezon lesz az utolsó az eredeti szereposztásban."Mindenkinek van választása, saját döntése, és én ezt megértem" - árulta el a producer, aki a Grace klinika mellet új projekten is dolgozik.

Hogy a történet szerint mi lesz Meredith és Derek, a sorozat első pillanatától dúló szerelmével, egyelőre nem lehet tudni. A doktornőt alakító Ellen Pompeo korábban azt nyilatkozta, hogy ő egész biztosan vissza fog térni a 10. évadban. A kérdés már csak az, hogy ki fogja nézni a Grace klinikát, ha Derek Shepherd örökre eltűnik?

Meghalt Andy Williams énekes, a Moon River előadójahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120927-meghalt-andy-williams-enekes-a-moon-river-eloadoja.htmlFérfiak, akik mindent titkolnak - A legemlékezetesebb kémek a filmvásznonhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120926-mozi-film-szorakozas-ferfiak-akik-mindent-lelepleznek-minden-idok.htmlAmikor Jessica Simpson még a testével hódítotthttp://www.life.hu/szorakozz/20120918-jessica-simpson-enekesno-tiz-eve-meg-szexis-es-sovany-volt.htmlPizsamát húzott a világsztár - Ez szexi lenne?http://www.life.hu/szorakozz/20120918-pizsamaban-pozol-gary-barlow-enekes.htmlKylie Minogue popsija 44 évesen is feszes - Leleplező videóhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120926-kylie-minogue-felmeztelenul-lathato-legujabb-klipjeben.htmlKirúgták a rendezőt! Áll a bál Keanu Reeves készülő szamurájos filmje körülhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120925-mozi-film-szorakozas-all-a-bal-keanu-reeves-47-roninja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.