Alig lehet ráismerni a színésznőre: negyvenes dívát csináltak belőle

esküvő ruha sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már bevésődött a divattörténelem-könyvek lapjaira, hogy Anne Hathaway a minap talpig Valentinóban járult oltár elé, mivel a sztárdizájner úgyszólván saját leányának tekinti őt. A következő bejegyzés alighanem arról fog szólni, hogy Keira Knightley-nak Karl Lagerfeld tervezte a menyasszonyi ruhát, mivel az angol színésznő jó barátja a mesternek. Keira nemrég egy magazin címlapján is feltűnt, ahol alig lehet ráismerni.

Keira ráadásul az egyik nagy kozmetikai márka arca, Lagerfeld pedig a cég vezető dizájnere. Csak az a kérdés, Keira mikor megy férjhez Jamie Righton zenészhez. Az eljegyzés májusban megvolt, de a folytatásról egyelőre mindenki hallgat. Lehet, hogy meg akarják várni a februári Oscar-gálát, ahol a színésznő szobrocskát kaphat az Anna Karenináért.

Wmagazine
Wmagazine

Keira mostanában lett a W magazin címlaplánya, méghozzá igencsak meglepő külsővel. Keira cseppet sem az a szőke típus, a lapban mégis hidrogénszőke hajjal, tűzpiros rúzzsal az ajkain mutatja meg vadiúj külsejét. A fotók jók, de a bájos színésznő helyett inkább egy negyvenes dívához hasonlít a szépség.

Forrás: UIP, DailyMail

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.