Robert Pattinson Milla Jovovich Nicolas Cage színésznő citromdíj Kristen Stewart film színész Eddie Murphy Tyler Perry filmművészet Arany Málna-díj Adam Sandler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kihirdették az idei "citromdíj"-jelöléseket: a legrosszabb film Arany Málna-díjára az Alkonyat-saga befejező epizódja is esélyes, Barbra Streisand pedig a legrosszabb alakítás kategóriájában lehet díjazott.

A citromdíjakat az Arany Málna Alapítvány 650 tagja és a Rotten Tomatoes filmes honlap szavazói ítélik oda. A keddi bejelentés szerint a legtöbb, 11 jelölést az Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész kapta, egyebek mellett több színészi kategóriában nyerhetnek szereplői. A legrosszabb film mezőnyébe a vámpírrománc befejezésén kívül a Csatahajó című sci-fi és Adam Sandler Apa ég! című vígjátéka, valamint az Eddie Murphy főszereplésével készült Ezer szó is bekerült.

http://www.breakingdawn-themovie.com
http://www.breakingdawn-themovie.com

Robert Pattinson és Kristen Stewart

Sandler és Murphy A szellemlovas folytatásában szereplő Nicolas Cage-dzsel, az Alkonyat-sztár Robert Pattinsonnal és Tyler Perryvel osztozik a legrosszabb színész jelöltségen. Perry a Madea's Witness Protection című filmjével hívta fel magára az Arany Málna Alapítvány figyelmét. Nemcsak a produkciót és rendezését találták csapnivalónak, hanem női és férfi alakítást is.

A színésznők közül Barbra Streisand a Szekatúra, Kristen Stewart pedig az Alkonyat, valamint a Hófehér és a vadászmiatt került a mezőnybe. A további jelöltek: Katherine Heigl, Milla Jovovich és Tyler Perry.

Tavaly a hagyományokkal szakítva április elsejére időzítették a trófea - egy golflabda nagyságú, szuper 8-as filmtekercsre helyezett, aranysárgára festett málnaszem - átadását. A szervezők azonban úgy döntöttek, hogy idén visszatérnek a régi kerékvágásba, és ismét az Oscar előestéjén, február 23-án osztják ki a díjakat. A győztesek ritkán jelennek meg az eseményen.

Forrás: MTI

Barátok közt: emlékezetes szereplőcserékhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130107-a-legemlekezetesebb-szereplocserek-a-baratok-kozt-cimu-sorozatban.htmlSztárpárok, akik jól mutatnának együtthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130104-szerelem-mozi-szorakozas-alom-sztarparok-akik-jol-mutatnanak-egyutt.htmlTemetői gondnokból sztárhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130103-sztarok-hihetetlen-foglalkozasai-ok-sem-a-csillogas-vilagaba-szulettek.html10 ausztrál film, amit látnod kell (18+)http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121221-mozi-szorakozas-program-10-ausztral-film-amit-neked-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.