olvasás könyv szórakozás program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnél egy jó könyvet a nyaralásra magaddal vinni? Nem tudod, mit csomagolj a bőröndbe? Vedd a kezedbe Rácz Zsuzsa új könyvét, garantáltan be fog jönni - az egész családnak! 

Horváth Gergely


Nem tudom, milyen, amikor Rácz Zsuzsa női klubot vezet. Nem tudom, milyen lesz következő regénye, ha írja majd. De azt tudom, hogy Rácz Zsuzsának van egy saját műfaja, és saját műfaja csak annak van, akinek kivételes a világlátása és kivételes az írói tehetsége.

Az Ismeritek Terézanyut? című kiadvány Rácz Zsuzsa válogatott írásait tartalmazza 1990 és 210 közöttről.

Aki jót akar magának, rácsábul."


6 lebilincselő olvasmány a nyári vakációra!http://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20110602-szorakozas-olvasas-konyv-unnepi-konyvhet-6-lebilincselo-olvasmany-a.htmlKönyvtippünk: Éva lányomhttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20110418-konyvajanlo-olvasnivalo-zsolt-agnes-eva-lanyom.html11 könyv, csak neked! - A szerkesztőség ajánlatahttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20110414-11-konyv-csak-neked-a-szerkesztoseg-ajanlja.htmlA világirodalom legfelkavaróbb remekműveihttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20110329-a-vilagirodalom-legfelkavarobb-remekmuvei.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.