Gyászol a magyar zenészvilág! Elhunyt a kiváló bluesgitáros

blues gitáros Ferenczi György zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
47 éves korában elhunyt Kepes Róbert basszusgitáros. A zenészt barátai és családja gyászolják.

Augusztus 4-én elhunyt Kepes Róbert, a kiváló magyar blues-zenész. A basszusgitáros olyan zenekarokkal játszott, mint a Felkai Jam, a Palermo Boogie Gang, és Ferenczi György egykori zenekara, a Herfli Davidson.

kifra.hu/Császár Márta
kifra.hu/Császár Márta

"Magyarország egyik legkiválóbb zenésze volt. Olyan belső lüktetéssel és ritmusvilággal rendelkezett, mint senki más. Minden általa játszott hangnak külön élete volt. Nem mellesleg nagyon jó ember volt, aki soha senkinek nem ártott. A zenének és a családjának élt. Nagy veszteség a halála" - nyilatkozta Kepes Róbertről egyik legjobb barátja, Ferenczi György.

Kepes Róbert halálának híre barátait és zenésztársait is megrendítette. A basszusgitár művész temetése 2011. augusztus 12-én, 15 órakor lesz a kókai temetőben. A család, barátai és zenésztársai egy szál fehér virággal vesznek tőle búcsút.

Tipp! Amy Winehouse élete képekben! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.