önismeret sztárszerzők könyv pszichológia Ördög Nóra sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden este angyalok szállták meg a Mammut Libri könyvesboltját, akik Ördög Nóra és Törköly Erika Angyalműhely című könyvének dedikálására gyűltek össze.

Erika és Nóri több mint húsz éve barátnők, és gyerekkori álmukat valósították meg akkor, amikor két éve létrehozták önismereti és önbizalom-növelő eseményeket szervező klubjukat, amely azóta nők százainak segített már újra felfedezni elveszett nőiességüket.

/1210/_rd_g20121031134430

A lányok álma az volt, hogy egy olyan közösséget szervezzenek, ahová jó tartozni, ahol mindenki pozitív energiával töltekezhet, ahol őszintén beszélhet a problémáiról, és a történetével ő is inspirálhat másokat. Ezt a hangulatot adja vissza a most megjelent könyv is, valódi nők valódi történeteivel és egy 30 napos programmal, amely bevezeti az olvasót az "énidőteremtés" titkaiba.

Tippünk: Erre a linkre kattintva te is oszd meg gondolataidat, véleményedet Nóráékkal!


Ha kíváncsi vagy Nóráék 30 napos programjára, itt minden részletet megtudhatsz.


Ördög Nóra: http://www.life.hu/sztarszerzok/20121027-ordog-nora-nincs-bennem-duh-es-dac-szily-nora.htmlÖrdög Nóra: "Ki vagyok valójában?"http://www.life.hu/sztarszerzok/20121010-sztar-musorvezeto-ordog-nori-ki-vagyok-valojaban.htmlÖrdög Nóra: http://www.life.hu/sztarszerzok/20121024-onismeret-enkep-ordog-nora-enido.htmlÖrdög Nóra: http://www.life.hu/sztarszerzok/20121017-ordog-nori-ne-feszulj-ra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.