karácsony advent ünnep sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok nem lennének sztárok, ha nem csinálnának sok mindent másképp, mint az átlagemberek. Természetesen karácsonyi hóbortjaik is vannak, amelyekről a Life.hu is tudomást szerzett.

1. Mariah Carey Aspenre és a Mikulás-bugyira esküszik

Az aranytorkú énekesnő amióta Aspenben forgatta az All I want for Christmas című slágerét, a luxus síparadicsom szerelmese, így minden évben ott ünnepel szeretteivel. Nem is akárhogyan, a karácsonyi programsorozat egyetlen évben sem múlhat el síelés, lovasszán-hajtás, forró kakaózás és persze ajándékozás nélkül. Mariah Carey nemcsak családtagjait lepi meg a szeretet ünnepén, hanem saját magát is: minden évben beszerez egy új, Mikulást és karácsonyt idéző szexi fehérneműszettet.


2. Tim Burton morbid karácsonyai

Ha el tudod képzelni Tim Burtont és feleségét, Helena Bonham Cartert fát díszítve, a Csendes éjt dúdolva és tojáslikőrt kortyolgatva, valószínűleg nem ismered elég jól a rendező és felesége filmes munkásságát. A sztárcsalád fenyőfáját általában bizarr, morbid, sőt, gusztustalan díszek ékesítik, a karácsonyi divatszínek helyett feketével és szürkével dekorálnak. Hogy ehhez mit szólnak a Burton gyerekek, Billy Ray és Nell? Nem tudni, de valószínűleg nem lehet mindig kellemes, ha az ember szülei is úgy viselkednek, mint a vásott, rossz kölykök.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

3. Kate Winslet, a kivétel

Míg a hírességek általában szép ruhában, tetőtől talpig felékszerezve ünneplik a karácsonyt, Kate Winslet gyermekeivel várja a Mikulást. Az Oscar-díjas színésznő minden évben az ünnepekre visszavedlik lurkóvá, süteményt és tejet készít a kandalló párkányára, és pizsamába bújva, gyermekeivel próbálja kilesni a nagyszakállú, piros ruhás ajándékozót. Sőt, az egész karácsony úgy zajlik a sztárcsaládban, mint egy átlagos famíliában: közösen feldíszítik a karácsonyfát, összegyűlnek a családtagok, napokig tart a hatalmas evészet és ivászat, és mindenki meglep mindenkit valamilyen szívet melengető ajándékkal!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

4. Angelina Jolie és Brad Pitt jobban szeret adni

Angelina Jolie-t és Brad Pittet nemcsak az egyik legnagyobb gyereksereg veszi körül Hollywoodban, hanem a sztárpár a legjobb szívűnek is mondható. Ők aztán igazán komolyan veszik, hogy jobb adni, mint kapni, ezért a karácsonyokat különböző menekülttáborok, katasztrófa sújtotta vidékek meglátogatásával töltik, és segítenek, ahogy csak tudnak. Természetesen nem lenne karácsony a karácsony, ha nincs együtt a család, a sztárpár ráadásul a gyermekeiket is jótékonyságra igyekszik nevelni, így Maddox, Pax-Thien, Zahara, Shiloh, Knox és Vivienne mindenhol megfordult már a híres szülőkkel Ázsiától Afrikán át Dél-Amerikáig.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

5. Johnny Depp a nyárban ünnepel

A Karib-tenger kalóza hol is ünnepelhetne máshol, mint egy festői szigeten! Johnny Depp és Vanessa Paradis még egy családot alkottak gyermekeikkel, amikor ez a szép ünnepi szokás kialakult. Karácsonykor hol szűk családi körben, hol legközelebbi barátaik társaságában díszítették a karácsonyfát - vagy a pálmafákat -, lakomáztak, megajándékozták egymást, majd napoztak, strandoltak és úsztak az óceánban. Bár a sztárpár kapcsolata zátonyra futott, továbbra is szoros kapcsolatot ápolnak egymással, és közös gyermekeik, Lily-Rose Melody és Jack John Christopher III. kedvéért ebben az évben is együtt töltik a szeretet ünnepét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Cicit villantott az RTL Klub egykori sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20121212-cicit-villantott-az-rtl-klub-egykori-sztarja-czifra-noemi.htmlBritney Spears és Taylor Swift a legtöbbet kereső női sztár a zenei világbanhttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20121213-britney-spears-es-taylor-swift-a-legtobbet-kereso-noi-sztar.htmlMi lett A Gyűrűk Ura sztárjaival?http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121211-mozi-szorakozas-program-hazassag-sullyeszto-meleg-jogok-mi.htmlFélmeztelen fotókon az Alkonyat sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20121207-felmeztelen-fotokon-az-alkonyat-sztarja-kellan-lutz-szinesz.htmlFeleségül vette menyasszonyát az X-Factor sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121207-xfactor-sztarja-mario-lopez-felesege-lett-courtney-mazza.htmlVilágsztárokat hódít meg Gerard Butlerhttp://www.life.hu/szorakozz/20121205-gerard-butler-szinesz-jessica-biel-szineszno-es-catherine-zetajones-szinesznovel.htmlIdei harmadik pasiját fogyasztja a 23 éves sztárhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121203-idei-harmadik-pasijat-fogyasztja-a-23-eves-sztar-taylor-swift.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.