Halle Barry Jane Fonda szexi Michelle Pfeiffer sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Híresek, sikeresek, és vonzerejüket nem az állandó plasztikai műtéteknek, sokkal inkább fittségüknek és kisugárzásuknak köszönhetik. A férfiak még mindig a lábaik előtt hevernek, a fiatal nők a titkaikat kutatják. Íme, 10 bomba formában lévő asszony - túl a negyvenen.

1. Elle Macpherson
Elle fantasztikus adottságaiért érdemelte ki ,,A Test" megtisztelő jelzőt. A mai napig az egyik legnagyobb szupermodellként emlegetik, hiszen oszlopos tagja volt a 80-as évek végén induló nagy topmodell generációnak. Hogy mi a titka? A 47 éves, kétgyermekes anyuka rengeteg cardio edzést végez, bioételeket fogyaszt, és a stresszmentes életmód jegyében rendszeresen meditál.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2. Heather Locklear
A Melrose Place sztárja jövőre lesz ötven éves - alakját mégis bármelyik húszéves megirigyelheti. ,,Néha legszívesebben naphosszat lustálkodnék, de aztán mindig észbe kapok, hiszen a mozgásnál nincs jobb: a boldogsághormonok helyre tesznek testileg, lelkileg egyaránt." A szőkeség reggel 7-kor már az edzőteremben tréningezik, és esküszik a combot remekül formáló kitörésekre.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

3. Jane Fonda
A 80-as években útjára indult aerobikőrület legtöbb videót eladott asszonya, a kétszeres Oscar-díjas Jane Fonda idén 73 éves. ,,Hogy mi a titkom? 30 százalék genetika, 30 százalék intenzív szexuális élet, 30 százalék sport és egészséges életmód - a maradék 10 százalékot a plasztikai sebészeknek köszönhetem" - nyilatkozta a dögös nagyi.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

4. Elizabeth Hurley
A negyvenöt éves bombázó remek formában van, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy évek óta az Estée Lauder luxusmárka egyik arca. Liz ideje nagy részét gyermekével tölti, és saját bevallása szerint nem szán túl sok időt a testedzésre. Tényleg az anyaság és a szerencsés gének lennének a Bájkeverő sztárjának titkai?

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

5. Halle Berry
Az egykori szépségkirálynő nemcsak remek színészi játéka, de tökéletes teste miatt is sokat szerepel a médiában. 8 éve a Halj meg máskor című James Bond moziban megcsodálhattuk hibátlan idomait, de 2010-ben, újdonsült anyukaként sem okoz csalódást: a bikinis fotókon kifogástalanul fest. A 44 éves Halle a fiatalabb korosztályt is lenyűgözi, gyermekének apja nála 10 évvel fiatalabb.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

6. Helen Mirren
A királynő című filmért Oscar-díjat kapott színésznő idén 65 éves, de korából akár tíz évet is bátran letagadhatna. ,,Félévente egyszer rám tör, hogy sportolni kéne valamit, de 3 hét után mindig feladom. Sajnos szeretek lustálkodni, nem vagyok elég kitartó ahhoz, hogy rendszeres testmozgást végezzek. Adottságaimat a szerencsés génállományomnak köszönhetem" - vallotta be Helen.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

7. Iman
Az 54 éves szomáliai szépség az egyik legsikeresebb fekete szupermodell, számára a csinos külső a bőrápolásnál kezdődik. ,,Azt, hogy ebben a korban így nézzek ki, 80 százalékban a genetikának, 20 százalékban a jó kozmetikumoknak köszönhetem. Fontosnak tartom, hogy már a 14 éves lányok is elsajátítsák a bőrápolás alapjait" - vallja David Bowie szépséges asszonya.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

8. Michelle Pfeiffer
Az igéző szemű színésznő 52 éves, és rengeteget mozog, hogy formában tartsa magát, de meggyőződése, hogy ebben a korban ez már nem elég. ,,Nekem is időbe telt, de mára elfogadtam, hogy vannak ráncaim, és a sok sport ellenére sem olyan lapos a hasam, mint fénykoromban. Ma azonban ez már nem érdekel, mert élvezem, aki vagyok, de teszek is a külsőmért" - nyilatkozta az egykori macskanő.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.