internetes fizetés MasterCard bankkártya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Unja már, hogy folyton sorba kell állnia és várni? Nem tud elszabadulni napközben, hogy befizesse a csekkjeit? A megoldás pofonegyszerű. Csupán néhány percre kell időt szakítania, hogy leüljön a számítógép elé, regisztráljon a Díjneten (dijnet.hu), és ettől fogva akkor fizeti be a számláját, amikor Ön akarja.  

Ráadásul, aki 2010. október 22. és december 31. között regisztrál, és MasterCard bankkártyával fizet a Díjneten, sorsoláson vesz részt.
Minden egyes MasterCard bankkártyás fizetéssel nő az esélye, hogy megnyerje az 500,000 Ft-os fődíjat, illetve a két netbook vagy 200 db pendrive egyikét.
A részletekért látogasson el a dijnet.hu weboldalra!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Plasztiklappal fizetni az interneten is gyors, biztonságos és kényelmes

Repülőjegy vagy koncertjegy, CD-k, könyvek, ruhák, kozmetikumok vagy épp a számlák. Az interneten számos ilyen árucikkre és szolgáltatásra lehet bukkanni. Egyre több webáruház nyílik, így olyan termékeket és szolgáltatásokat is megvásárolhatunk, amelyeket korábban csak boltban tudtunk beszerezni. Mindehhez elég lehet egy bankkártya is. Nem mindegy azonban, hogy milyen.
A főszabály szerint az interneten a nemzetközi kártyatársaságok márkajelzésével ellátott, többnyire dombornyomású kártyákkal lehet fizetni (például MasterCard®). Ugyanakkor például a MasterCard unembossed (sík kártya) és a speciálisan internetes használatra készült kártyák, illetve a virtuális kártyák is alkalmasak a webes fizetésre.
Hazánkban is egyre többen fizetnek bankkártyával a webáruházakban, hiszen ennek többnyire nincs pluszköltsége és vannak, akik nem kedvelik az utánvétes fizetést, nem tartanak otthon vagy maguknál nagyobb mennyiségű pénzt, illetve mindennapi vásárlásaikat is bankkártyával rendezik.
Az internetes kártyahasználat pedig hasonlóan biztonságos, mintha egy hipermarketben vagy például könyvesboltban fizetünk kártyával. Itt is csak néhány egyszerű szabályt kell betartani. Csak azokat az adatokat kell megadnia a vásárlónak, amelyek a kártyáján szerepelnek.
A kártyás fizetés - a kártyaadatok megadása - már nem a webáruházban történik, hanem a kártyát elfogadó bank weboldalán, így nyugodt lehet a vásárló, hogy kártyájának adatai biztonságban vannak.

Még több információt a www.mastercard.hu oldalon talál!

(támogatott cikk)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.