Való Világ RTL Klub villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A huncut Olivér látta, hogy Alekosz nem bír a hormonjaival, ezért egyéni akcióba fogott: szólt Évának, hogy az a küldetés, hogy fel kell pörkölnie a kanos Alekoszt. Nem volt nehéz, mert a magabiztos srác egy doboz tejfölről is a szexre asszociál. Meggyőződése, hogy a ValóVilágba mindenki a gangbangpartik miatt jelentkezett. 

Nem számítottunk pénteki beszavazóshow-ra, mivel tegnap Lilu azt hangoztatta, csak hétfőn lesz a következő. Furcsa. Ez volt eddig a leghalkabb menet: se lábdobogás, se hangos sikítozás, csak egy kis taps járt a három dokinak, de több nem.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub


Diána a jókedvű, bolyhos hajú ügyvédbojtár, József, a 37 éves büntetőjogra szakosodott ügyvéd és László (Borisz), egy nemzetbiztonság-technikai cég vezetője voltak a jelöltek. A Villalakók egyöntetűen Józsefet várták, de ahogy azt gondoltuk, László léphetett át a villa küszöbén. A Cool TV-ből is ismert kemény legény szingliként vonult be a luxusbörtönbe.

Hétvégén elvileg nem lesz beszavazó, csak összefoglaló, de az RTL Klub a ValóVilág szervezettségét illetően eddig nem vizsgázott túl jól... tehát bármi megeshet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.