ValóVilág 4 - Csak szex és más semmi

szex Való Világ 4 műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Próbálták volna az abszurd humor felé terelni a műsort, de állítólag még mindig több nézőt vonz egy kivillanó cici, mint egy jól irányzott poén.

A szombati összefoglaló Alekosz dübörgő hormonjairól és László megosztó személyiségéről szólt. A műsor ideje alatt a nézők szavazhattak, hogy ki aludjon meztelenül: Zsófi, a naiva lett a kiválasztott. Megalázó, szánalmas szituáció, de vállalta, zokszó nélkül tudomásul vette feladatát. László, az "ezüsthátú vezérgorilla" mindenkit katonás rendre akar utasítani, meglátjuk, mi lesz a vége.


Egy biztos: az RTL Klub hirtelen szúrta be ezt az összefoglalót, két napja még az X-Faktor után rögtön kezdődő Beépített szépség 2-t reklámozták. De hiába, a csapból is a VV4-nek kell folynia.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!





ValóVilág 4: pornóslányok, kiképzőtiszt és a többiek!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20101126-ki-kicsoda-a-valovilagbol.htmlBent a naiv Zsófi! Döcög a Való Világhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20101125-bent-a-naiv-zsofi-docog-a-valo-villa.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.