Nyári Edit X-Faktor Vastag Csaba tehetségkutató műsor szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi időben egyre több szerelmi történet kering az RTL KLub háza táján. A múlt héten Vastag Tamásról röppent fel a hír, hogy több van közte és Janicsák Veca között, mint szimpla barátság. Most pedig bombaként robbant a hír, hogy Vastag Csaba és Nyári Edit összejöttek.Tombolnak a hormonok az X-Faktor-házban!

A legtöbb pletyka Vastag Csabáról kering, igazi skalpvadász hírében áll. Ha az X-Faktor Don Juanja csak végigsétál a kereskedelmi csatorna folyosóin, szinte biztosan flörtbe keveredik egy arra járó csinibabával. Korábban azt beszélték róla, hogy a műsor egyik csinos táncoslányával jött össze, a Bors információi szerint később az idősebbik Nyári nővért is levette a lábáról.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Bár egyelőre mindkét énekes tagadja, hogy barátságnál több lenne köztük, a műsor stábjában makacsul tartja magát a pletyka. "Egyszer azt láttam, hogy Edit bezárkózott a szobájába Vastag Csabival, s csak órák múlva jöttek ki. Azóta többször észrevettem, hogy másként tekintenek egymásra" - árulta el egy bennfentes, aki egy másik döntőbe jutott tehetség kalandjáról is beszámolt. "A Non Stop szépfiúja, Solti Ádám sem él szerzetesi életet. Itt arról beszélnek, hogy Mimivel kavart. A lány rendkívül csalódott volt, amikor kiesett, szüksége volt egy erős támaszra..." - tette hozzá az informátor. Az X-Faktor-ház lakói szemérmesen hallgatnak a románcokról, talán azért, mert a szerelmesen rajongó lányok és fiúk szavazatai még sorsdöntőek lehetnek a tehetségkutató versenyben. Az egyetlen kivétel a Non Stop szájdobosa, Zsolti, aki nem csinált titkot szívügyeiből: nyíltan hirdette, hogy barátnőt keres. E-mailben várta a jelentkezőket, és hamar meg is találta a párját.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.