Rákóczi új műsora megbuktathatja a ValóVilágot

TV2 műsorvezető nézettség Rákóczi Ferenc RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tv2 legújabb kvízműsora, a 40 milliós játszma nyerte az első menetet a ValóVilággal szemben. Az igazi nézettségi harc azonban még csak most kezdődik a két műsor között.

A hétfői nézettségi párbaj igazi rangadó volt, hiszen a két dumagép reggelente egy csapatba tartozik a Class FM-en, esténként viszont a két rivális tévécsatorna egymással versengő műsoraihoz adják az arcukat. Az első meccset toronymagasan a TV2-höz szerződött Feri kvíze nyerte az RTL Klubon vitézkedő Stohl és Balázs műsora ellen.

http://press.tv2.hu, rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
http://press.tv2.hu, rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


"Nem voltak különleges elvárásaim, mert az élő adás előtt a rettegés átitatta a testem, és csak túlélni igyekeztem. Az tartotta bennem a lelket, hogy a kollégáim tudják a dolgukat, és a játékosaink is jó fejek. Persze azt tudtam, hogy sikeres lesz a műsor, de arra nem számítottam, hogy ennyire" - nyilatkozta Rákóczi a Borsnak.

Balázs úriember módjára fogadta rádiós kollégája sikereit.
"A ValóVilág mindig is egy hosszan építkező műsor volt. Mivel még nincs bent minden szereplő, idő kell a drámák, konfliktusok, érzelmek kialakulásához. Az előző három szériánál sem az elején verte ki a biztosítékot a nézettség, hiszen ez olyan, mint egy szappanopera. Rá kell szokni, meg kell ismerni a játékosokat. Feri személyes sikereinek pedig örülök, hiszen a rádióban kollégák vagyunk. Drukkolok neki, hogy tévés műsorvezetőként is elismerjék. A nézettségi adatok pedig bárhogy is alakulnak, nem befolyásolják a kapcsolatunkat és közös munkánkat a Morning Show-ban.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!





Stohl összejár volt feleségévelhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101201-stohl-osszejar-volt-felesegevel.htmlVastag Csaba Nyári Edittel kavar?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101130-vastag-csaba-nyari-edittel-kavar.htmlMenyasszonyt keres magának Kovács Áronhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101130-mennyasszonyt-keres-maganak-kovacs-aron.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.