Való Világ valóságshow RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éjjeli inszomniánk a ValóVilág figyelésére ösztönzött minket, és megint sok újdonsággal lettünk gazdagabbak.

Először is, a Villa legmókásabb triumvirátusa: Alekosz, Szandika és Olivér. Remekül egymásra találtak, mindig jókat mulatnak, és spanolják a másikat. Szandika kacajain pedig mi is jókat vidulunk, tipikusan az a nevetés, amin a többi embernek is nevetnie kell.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Béci kicsit berúgott, meg is eredt a nyelve, főleg szexuális dolgokról beszélt, hogy szereti a pici ciciket, majd később jött a vitaindító téma: Anikónak bár sok barátja volt, igazi kielégüléssel egyikük sem ajándékozta meg. Ezen többen felcsattantak, leginkább Béci, aki nem akarta elhinni a tényt. Anikó nem szégyellte - elmondta, mi a helyzet. Olivér kerülte ezt a beszélgetést, szerinte ez nem oda való volt. Bezzeg Béci, aki kicsit kapatosan elkezdte osztani az észt a fekete hajú leányzónak, hogy ő bizony mekkora kandúr, persze aztán kibújt a szög a zsákból: ő is színt vallott, hogy 4 évig nem tudta kielégíteni az egyik barátnőjét.

Leonidasz támadott. Kérdéseivel, "én arra vagyok kíváncsi" mondataival, s bár elsőre igazán pozitív és vidám fickónak tűnik, olyan nincs, hogy mindenkire kíváncsi, mindenkivel jóban szeretne lenni. Valószínűleg taktikázik, de lehet, hogy tényleg ilyen ember a görög fiú, minden esetre órákon keresztül hallgattuk, ami igen idegesítő volt. Mindenkinek hajbókolt, de közben magát is fényezte. "Aki ide bekerült, az már elért valamit az életben" - mondata kiverte a biztosítékot bent is, és nálunk is. Minden sztorira rákontrázott a sajátjával, mindenről eszébe jutott valami oda nem illő. Nagyon puncsol Olivérnek.

Évike és Zsófika roppant idegesítőek. Éva mindenbe beleszól, Zsófi pedig rájátszik a naiva szerepre, és egyfolytában sületlenségekről beszél. Lehet, hogy ők repülnek elsőként a luxusbörtönből?

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



VV4: Alekosz szerelmet vallott, Éva drogos volthttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20101205-eva-drogos-multjat-emlegette-leonidasz-bevette-a-villat.htmlVV4: Szandika napsugár, Éva idegbeteg, Alekosz tapogathttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101205-vv4-szandika-napsugar-eva-idegbeteg-alekosz-tapogat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.