Leányfalu Esti Showder Fábry Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fábry Sándor személyét állandó homály fedi - annak ellenére, hogy kéthetente több millió nézőt szegez a képernyők elé.

Sándor már tíz éve vezeti showműsorát, de a lelkes rajongók keveset tudhatnak a tévésről. A Bors szerint ő csak a reflektorfényben igazi showman, valójában sokkal szívesebben tölti idejét begubózva kedvesével a leányfalui házukban.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Fábry nem jár divatos sztárpartikra, a felszínes csillogás sem az ő világa, a jópofizás pedig távol áll tőle. "Sándor nem könnyen nyílik meg, csak igazán kevés embert enged közel magához, nincsen szüksége rajongókra vagy álságos érdekkapcsolatokra. Régi cimborái vannak, akik hosszú évek óta szeretik őt, és nem a hírneve miatt barátkoznak vele. Megveti azokat az embereket, akik minden érdem, valós teljesítmény nélkül mutogatják magukat. Ismert emberek társaságát kifejezetten kerüli. Bár rengeteg meghívást kap estélyekre, gálákra, mindenféle összejövetelre, kerüli ezeket az alkalmakat. Inkább küldi a pénzt, minthogy szmokingban ott feszítsen híres emberek társaságában. Akiket viszont magához enged, azokat nagyon szereti, és lojális hozzájuk. Évek óta együtt él kedvesével, boldog, harmonikus a kapcsolatuk. Nem tett le arról, hogy családja legyen, és édesapa lehessen, nagyon szereti a gyerekeket. Biztos vagyok benne, hogy ha megvalósul az álma, mindent meg fog tenni a családjáért"- mondta el a Borsnak Fábry névtelenségbe burkolózó kollégája.

Fábrynak már van egy gyereke: 2009 januárjában Malawiban járt, ahol a nevére vett egy árvát, aki a Fábry Alexandre Alassane Keita Junior nevet kapta - őt a tévés itthonról anyagilag és ajándékokkal is támogatja.

Egyébként nem ez az egyetlen jótékonysági cselekedete Fábrynak: Leányfalun díszpolgárrá avatták, mert saját költségén több ízben is kitakaríttatta kilométereken át a Duna-partot, emellett kutyasétáltatás közben is gyakran szedi össze a szemetet.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Majdnem meghalt Sir Elton Johnhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101213-majdnem-meghalt-sir-elton-john.htmlKate Middleton kiválasztotta álomruháját!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20101213-kate-middleton-kivalasztotta-alomruhajat.htmlFérjére hagyta gyermekeit a színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101213-ferjere-hagyta-gyermekeit-a-baratok-kozt-visszateroje.htmlElefánt is volt a luxuslagzin!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101213-elefant-is-volt-a-luxuslagzin.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.