műsorvezető távozás CNN huszonöt Larry King riporter New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Negyedszázadon át faggatta a képernyőkön Amerika és a világpolitika, a közélet és a szórakoztatóipar kulcsszereplőit a CNN képernyőjén: december 16-án este végleg elköszönt a róla elnevezett élő show-jával a 77 éves Larry King.

"Szomorú, de ideje elmennem. Az ember tudja, hogy mikor jött el az ideje" - nyilatkozott saját csatornájának King. Az ismert műsorvezető, akinek ingujjas-nadrágtartós megjelenése és száraz, objektív kérdezési stílusa iskolát teremtett a világ televíziózásában, akkor érezte meg, hogy ideje vennie a kalapját, amikor a CNN a szokásos öt- vagy hároméves szerződés-hosszabbításokkal ellentétben a legutóbb csak egy évet ajánlott fel neki.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A riporter belement, hogy évi négy, általa készítendő adás fejében nem pártol át a konkurenciához. "Nem panaszkodom a CNN-re. Nagyszerű házasság volt, ez pedig nem jelent válást közöttünk" - nyilatkozott a televíziós. King pontosan tudja, hogy miről beszél, hiszen eddig összesen nyolcszor nősült és hétszer vált el. Nyolcadik feleségével, Shawn Southwick Kinggel, akivel a frigyben közösen eltöltött évei száma "két számjegyűre" emelkedett, az idén beadták a válókeresetet, de aztán visszavonták. A visszavonulása után együtt mennek el egy hosszabb pihenőre két, 10 illetve 11 éves fiuk társaságában - adta hírül az MTI.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.