tehetségkutató Tabáni István Csillag születik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint egy évvel ezelőtt nyerte meg a Csillag születik műsort Tabáni István, aki a győzelemmel együtt járó autóhoz és a havi egymillió forinthoz állítólag még hozzá sem nyúlt.

Tabáni István mostanra már valóban milliomosnak számít - hiszen a közeljövőben kapja meg havi egymilliós csúcsgázsijának utolsó részletét. Ő azonban állítólag még nem nyúlt hozzá nyereményéhez, mert saját lakásra gyűjt - tudtuk meg a stop.hu internetes oldalról.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Szeretnék végre venni magamnak egy kis lakást nem messze a szüleimtől, ahol kettesben lehetek a barátnőmmel. Ez egy nagy döntés, amit meg kell fontolni, azonban úgy érzem, ennél jobb helye nem is lehet a nyereménynek. Az idei évem szerencsésen alakult, hiszen két aranylemezzel és egy platinalemezzel köszönték meg a munkámat" - mondta Tabáni István, aki jövőre szeretné megszerezni a jogosítványt is. "Most egy garázsban parkol az autóm, azonban már többen is felajánlották, hogy segítenek. Idő hiányában eddig nem tudtam KRESZ-órákat venni, de ígéretet tettem magamnak, hogy jövőre nekirugaszkodom" - nyilatkozta az énekes.

István azt is elmondta, hogyan is képzeli el a jövőjét kedvesével, akit az énekesi munka folytán ismert meg. "A Csillag születik gálán ismertem meg őt. Ajándékot hozott, amire nem számítottam, mint ahogy nem is szoktam kapni, de mindig kellemes érzés. Az a furcsa, hogy nem kért autogramot, de ennek ellenére adtam neki. Így indult, de volt egy pár hét, amíg nem beszéltünk, majd egy fellépés alkalmával újra találkoztunk, akkor már több időnk volt megismerni egymást. Január vége óta tart a kapcsolatunk."

http://www.youtube.com/v/07VatCnhyos?fs=1&hl=hu_HU

István elfoglalt mostanában, de igyekszik nem elszállni a sikertől. ,,Rengeteg fellépésen vagyok túl és mostanában az új lemez miatt sok volt a stúdió munka is. Elfoglalt ember lettem a múltamhoz képest, hiszen merőben más ez a világ: rengeteg emberrel találkoztam, zenészekkel, ismert emberekkel, színészekkel, és egy olyan közegbe kerültem, ami számomra is furcsa volt. De minden új dolgot meg kell szokni - ezt is - és elfogadni." - vallotta a remek hangú egykori teremőr.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.