tehetségkutató műsor tehetségkutató Tabáni István Csillag születik RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hete ért véget a hatalmas sikerű X-Faktor, de az RTL Klub ismét azon dolgozik, hogy még több új és tehetséges arcot adjon a hazai szórakoztatóiparnak. Lehet, hogy Tabáni István trónját hamarosan egy táncos, egy énekesnő, vagy netán egy bűvész foglalja el?

A Csillag születik harmadik évadára december 11-e óta lehet jelentkezni, és máris több ezren küldték el adataikat. A legidősebb hetvennyolc, míg a legfiatalabb csupán hatéves, de mivel nincsen alsó vagy felső korhatár, bárki kipróbálhatja magát.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Rengetegen érdeklődnek a műfaji kötöttségek nélküli műsor iránt. Persze mindez érthető, hiszen a Csillag születik első két szériájában feltűnt énekesek, táncosok közül többen azóta is a magyar művészvilág elismert tagjai. Sőt, a 4 For Dance táncformáció külföldön is karriert futott be: a táncos lábú fiúk az egyik angol televíziós showműsorban fellépve 12 millió embert nyűgöztek le tudásukkal.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=iyEdBehsM7RNR1wh


Bárki kitörhet a szürke hétköznapokból vagy az ismeretlenségből, aki úgy érzi, olyanban tehetséges, amely kuriózumnak számít, vagy nincs nála jobb azon a területen. Korábban nem volt hiány különleges vagy meghökkentő produkciókban sem: volt, aki a helyes testtartás bemutatásával akart szerepelni, más motorral egyensúlyozott a fején, egy fiatalember betonlapokat tört a mellkasán, aztán gólyalábasok lepték el a színpadot, rúdtáncos és repülőgép-modellező, illetve ritmusra keverő mixer is vállalta magát az ország előtt.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


A legutóbbi nyertes, Tabáni István lehengerlő énektudásával hódította meg nézők millióit, de minden bizonnyal itt van már az ideje, hogy egy új tehetség bizonyítsa be: vannak még csillagok Magyarországon.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Szenzáció! Béranya szült a világsztárnak!http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110118-nicole-kidmannek-beranya-szult.htmlJót mulattak a világsztárokhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110117-vilagsztarok.htmlApja teljesen összetört Michael Douglas betegsége miatthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110117-michael-douglas-meggyogyult.htmlBejött a papírforma a Golden Globe-díjátadónhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110117-golden-globe-2011.htmlTitkok az életvonalról - mit rejt a tenyered?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110113-titkok-az-eletvonalrol-mit-rejt-a-tenyered.htmlHeti horoszkóp - január 17-21.http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110111-heti-horoszkop-januar-1721.htmlSzerelmi horoszkóp januárrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110104-szerelmi-horoszkop-januarra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.