VV4: Éva félti magát, ezért átveri Alekoszt!

VV Éva VV Alekosz Való Világ 4 VV Szandika párbaj hierarchia veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem unatkoznak a villalakók: a hierarchia-játéknak köszönhetően önfeledten játszanak, veszekednek és mulatoznak. Éva saját bőrét féltve arra buzdítja Alekoszt, hogy Gigit vigye ki, Anikó pedig elkezdte Éva ellen uszítani Szandikát.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB


Ahogy az a villában lenni szokott, a szerdai kiválasztás után is megjelentek az önkéntes tanácsadók. Sőt: Alekosz kiválasztása még a villa "fantasztikus négyesének" a kapcsolatára is rányomta a bélyegét. Még az elválaszthatatlannak tűnő Éva-Szandika-Alekosz-Olivér klán egységén is repedések jelentek meg. Éva önző okoktól vezérelve megpróbálta Alekoszt arra biztatni, hogy Zsófi helyett Gigit vigye ki. Ezen Olivér teljesen kiakadt, szerinte ugyanis Éva csak a saját érdekeit nézi. Közben Anikó sem tétlenkedett: Szandikának megsúgta, hogy Éva közel sem annyira jó barát, mint ahogy azt a plasztikcica hiszi.







Dicsőítő himnuszok csendültek fel a villa falain belül, a legjobb produkciót a szolganép rosszkislánya, Anikó mutatta be. Ezt követően a középosztály tagjai is összemérték erejüket, vagy inkább gyomruk nagyságát. A rizsevőverseny győztese Szandika lett.

forrás: RTL Klub



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.