Botrány! Aktfotózás miatt szakított a VV féltékeny szerelmese!

fotózás szexi szerelmes Való Világ féltékenység szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leonidasz nem bírta elviselni, hogy szerelme, Zsuzsi kéjsóvár gondolatokat ébreszt más férfiakban. Betört a fotózásra, és hatalmas botrányt rendezett - írta meg a Bors.

Úgy tűnik, véget ért Zsuzsi és Leonidasz viharos kapcsolata. A két fiatal a ValóVilág villájában szerettek egymásba, a fiú még a barátnőjével is szakított a fekete hajú démonért. Nem sokáig voltak benn, de kapcsolatuk a kinti világban folytatódott.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence



"Meglepetésnek szántam a fotózást, de rémálom lett belőle" - mesélte a Borsnak Zsuzsi. A lány azt gondolta, kedvese büszke lesz rá, amikor meglátja a nyuszis magazinban a szexis képeket, de Leonidasz büszkeség helyett teljesen kiakadt.

"Óriási botrányt rendezett, azt mondta, féltékeny, és elege van abból, hogy mindenki az én testemet bámulja. Közölte, hogy vagy felöltözök és elmegyek vele azonnal, vagy soha többé nem akar semmit sem tőlem. Én azonban maradtam. Nagyon fáj, hogy így történt. Tudta, hogy modellkedem, korábban is szerepeltem már férfimagazinokban, nem is értem, miért akadt ki ennyire. Elegem van belőle!" - mondta öntudatosan Zsuzsi.

Leonidasz ingerülten reagált a Bors megkeresésére: "Nem is értem, hogyan gondolta, hogy elfelejti megbeszélni velem, ha levetkőzik. Reggel odavetette, hogy ja, akkor ő elment a Playboy fotózására. Mit gondolt? Szó nélkül hagyom? Nekem nem tetszik, hogy a kedvesem fotója pasik szobájának falán díszeleg, és mocskos gondolatokat ébreszt. Ezt nem illik, és nem is túl nagy dicsőség."


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!





Rossz lóra tettek a villalakók: Alekoszt küldik párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110119-rossz-lora-tettek-alekoszt-kuldik-parbajozni.htmlAlekosz szexrabszolga akar lennihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110114-oliver-sirdogal-alekosz-fulig-szerelmes.htmlÉva leitta magát és szexet követelt Alekosztólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110108-eva-leitta-magat-es-szexet-kovetelt-alekosztol.htmlSzandika ráindult Alekoszrahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101221-szandika-raindult-alekoszra-lesz-belole-szex.htmlTitokban összejött Zsuzsi és Leonidasz?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110103-titkos-szerelmi-viszony-leonidasz-es-zsuzsi-kozott.htmlLeonidasz az első kiesője a ValóVilágnakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101222-leonidasz-az-elso-kiesoje-a-valovilagnak.htmlLeonidasz a Villa Csernusahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101206-leonidasz-a-villa-csernusa.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.