szétválás Irigy Hónaljmirigy Ambrus Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ambrus Zolinak néhány éve komoly balesete volt, a felépülése lassan és küzdelmesen sikerült, de alig telt el egy év, máris belevetette magát a munkába.

Az Irigy Hónaljmirigy tavaly ünnepelte a húszéves jubileumát, így egymást követték a rendezvények, a koncertek, az események, amelyet Ambrus Zoli becsülettel végigcsinált. Most azonban úgy tűnik, Zoli mégsem bírta a hajtást, és egy időre visszavonul a nyolcas életéből - tudtuk meg a Blikkből.

www.irigy.hu
www.irigy.hu

"Az események forgataga kifárasztott, nem fordítottam elég figyelmet az egészségem megőrzésére. Szeretek távlatokban gondolkodni, így az egészségem megóvása, valamint az elkövetkezendő 20 éves zenekari munkám érdekében a 2011-es évet a pihenésnek, teljes feltöltődésnek szentelem. Ezért egy időre elvonulok a közszerepléstől, a színpadi munkálatoktól, a média pörgéséből, és a háttérből folytatom a kreatív és szakmai munkát a fiúkkal. Azért mondom mindezt el, hogy megelőzzem az olyan találgatásokat, miszerint feszültség lenne a csapaton belül. Erről szó sincs, csak az autóbalesetem miatt az egészségemre ennél több időt kell fordítanom, ami az elmúlt év alatt teljesen elmaradt, és egy ilyen húzós év után egy kis kikapcsolódásra van szükségem" - írta Ambrus Zoli a közleményben.

Persze a mirigyek így is nyolcan maradnak, Csarnoki "Atom" Anti ugrik be Zoli helyett.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Kállay-Saunders András megbirkózik Takács Nikolasszalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110127-kallaysaunders-andras-megbirkozik-takacs-nikolasszal.htmlÚjra szingli lett a Barátok közt sztárja!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110127-balogh-edina-szakitott-kedvesevel.htmlAkcióhősök, ha összefutnakhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110126-jason-statham-sylvester-stallone-es-donald-sutherland-a-mestergyilkos-bemutatojan.htmlIsmét babát vár a magyar színésznő!http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110126-gubas-gabi-allapotos.htmlHogyan alakul ki a trombózis? Videóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110127-hogyan-alakul-ki-a-trombozis-video.htmlÖngyilkos lett a halál angyalahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110126-ongyilkos-lett-a-halal-angyala.htmlHiába kiáltozott, nem segítettek - Kórházi WC-ben szült egy nőhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110126-hiaba-kialtozott-nem-segitettek-korhazi-wcben-szult-egy-no.htmlÚj fegyver a malária ellenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110126-ugy-fegyver-a-malaria-ellen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.