sztárséf lebukás vadászat hajó Cápa hazugság valótlan állítás Gordon Ramsay
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gordon Ramsay nemrég felemelte szavát a cápavadászat ellen, de úgy tűnik, a sztárséf csak prédikált, hiszen kiderült: ő maga is részt vett már ragadozók elejtésében.

Újabb botrány van kialakulóban Gordon Ramsay körül, miután olyan képek kerültek nyilvánosságra, melyeken a sztárszakács cápavadászaton vesz részt és a hajón egy elejtett állat teteme mellett áll. A néhány hónapja, Floridában készült fotók azért háborítottak fel sokakat, mivel Ramsay az egyik műsorában hosszú és indulatos beszédet tartott arról, milyen kegyetlen és undorító dolog a cápavadászat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


"Egyetlen leves sem ér annyit, hogy egy cápát levadásszanak miatta!" - mondta a sztárséf nemrégiben a műsorában. A hajó kapitánya, Harold Heuff azonban azt nyilatkozta a Daily Mailnek: a brit séf kifejezetten lelkes volt, mikor kiderült, hogy egy cápa akadt a horogra, ám azt mondta, nem akarja megfőzni, csupán élvezetből fogta ki.

"Amikor rájöttünk, hogy egy cápa, akkor megkérdezte, mennyi az esély rá, hogy kifogjuk. Mondtam, megoldható, úgyhogy ő húzta ki. Nagyon ügyesen csinálta, és élvezte! Aztán egy másodikat is sikerült elkapnunk, azt is ő fárasztotta ki" - idézte fel a kapitány, akinek Gordon Ramsay ráadásul több ezer dollárt fizetett azért, hogy elvigye halászni.

Forrás: Borsonline

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.