Az állat, aki fél évre hibernálja magát

kisállat mogyorós pele téli álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghitt kis fészekben alussza mély álmát a mogyorós pele.

Októbertől áprilisig alussza mély álmát a kis rágcsáló. A szunnyadó állatka csak öt-tízpercenként vesz levegőt, így a fotót készítő Danny Green nem is csodálkozott, amikor a kisállat az érintésekre sem reagált. Évente hat hónapot alszik a mogyorós pele, de ha az idő hidegre fordul, akkor téli álma akár hetekkel is kitolódhat.


Puszi az óriásegérnekhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110303-new-yorkban-bronzbol-keszult-eger.htmlMadonna a lányával bulizikhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110301-madonna-a-lanyaval-lourdessel-erkezett-az-oscargala-utani-bulira.htmlEz a szerelem...http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110301-javier-bardem-es-penelope-cruz-az-oscardijatadon.htmlFöldrengés Új-Zélandonhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110222-foldrenges-ujzelandon.htmlAranyba öntött modellekhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110221-londoni-divathet-vivienne-westwood-ruhai.htmlMindenki kedvence Heidi, a kancsal oposszumhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110218-ime-heidi-a-kancsal-oposszum.htmlGazdira vár a cumizós kutyushttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110215-kutyamenhelyen-vigyaznak-a-kutyakra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.