Lilu és az X-Faktorosok is a Glamour gála díjazottjai között

X-Faktor Gryllus Dorka műsorvezető Takács Nikolas díjkiosztó gála Glamour Lilu Janicsák Veca RTL Klub énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pink szőnyegen vonult végig a hazai sztárvilág színe-java, hogy egy igazán glamúros bulin ünnepelje meg az év legtehetségesebb nőit a Glamour Women of the Year díjátadó gáláján.

A magazin a legjobb nők elismeréseként idén harmadik alkalommal hirdetett győztest egy igazán csillogó, exkluzív partin. Az idén több, mint huszonháromezer olvasó szavazott a jelöltekre.

Fotó: Ancsin Gábor [origo]
Fotó: Ancsin Gábor [origo]

A legjobb műsorvezetők versenyében Lilut szavazták az olvasók a legjobbnak. "Nagyon örülök az elismerésnek, ami azért is fontos számomra, mert ez egyfajta visszajelzés a nézőktől. Szeretem a munkámat és boldog vagyok, hogy az, amit csinálok, tetszik az embereknek." - mondta az RTL Klub műsorvezetője, aki egyébként 2010-ben különdíjat kapott a Women Of The Year-en. Lilu jelenleg Sebestyén Balázzsal és Stohl Andrással felváltva vezeti élőben Magyarország legnézettebb valóságshow-ját, a ValóVilág4-et. A műsorvezető emellett a VV4 jótékonysági hetének is a fővédnöke, amiben a villalakók a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány számára gyűjtenek adományokat, hogy segítsék a rászoruló családokat.

Fotó: Ancsin Gábor [origo]
Fotó: Ancsin Gábor [origo]


A legjobb énekesnők között pedig Tóth Gabi vette át a Glamour elismerését. "Még mindig hihetetlen, hogy én kaptam meg a Glamour díját. Egyáltalán nem számítottam rá, de nagyon-nagyon örülök. Szeretném mindenkinek megköszönni, aki szavazott rám, mert rengeteget jelent ez az elismerés, a tudat, hogy szeret a közönség." - árulta el könnyeivel küszködve az énekesnő.

Az este folyamán két különdíj is gazdára talált elismerve a páratlan tehetséget. Szinetár Dóra a legnőiesebb sztárként vehette át a Women of the Year elismerését, míg Harcsa Veronika a legkülönlegesebb stílusú énekesnőként léphetett színpadra.

A gálán a 2010-es X-Faktor döntős énekesei közül ketten is bezsebeltek egy-egy díjat. Míg Takács Nikolas, az X-Faktor második helyzettje a legsármosabb férfi kategóriában diadalmaskodott, addig Janicsák Veca, az X-Faktor legjobb női énekese, hosszú és dús fekete hajával első lett a legszebb hajú sztárok versenyében. A két énekes népszerűségét mi sem jelzi jobban, mint, hogy naptárjaik zsúfolásig megteltek, fellépéseik pedig rendre teltházasak, illetve kettejüknek együttesen több százezer rajongója van a legnépszerűbb közösségi oldalon.

Forrás: RTL Klub


/1103/_tadt2011318112449



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.