Lindsay Lohant négy hónapos börtönre ítélték

megszegés Lindsay Lohan nyaklánc börtönbüntetés színésznő hullaház felfüggesztett büntetés lopás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Los Angeles-i bíróság 120 nap börtönre ítélte Lindsay Lohant, mivel megszegte felfüggesztett börtönbüntetésének feltételeit: az amerikai színésznő egy hullaházban fog közmunkát végezni, bár ügyvédje fellebbezett a döntés ellen.

Stephanie Sautner bírónő pénteken hozta meg az ítéletet. Lohan tavaly már 14 napot töltött rácsok mögött, mert szintén megszegte felfüggesztett börtönbüntetésének feltételeit, amit ittas vezetésért kapott. Úgy látszik a botrányhősnő nem tanult az eddigi hibáiból, hiszen júniusban megint vár egy bírósági tárgyalás egy nyakék ellopásának ügyében, melyet Sautner bírónő súlyos bűncselekmény helyett kihágássá minősített.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Az ékszerüzlet tulajdonosnője azt vallotta, hogy nem engedélyezte azt, hogy Lohan magával vigye a nyakláncot, és sosem egyezett bele olyasmibe, hogy ékszert kölcsönözzenek az üzletéből. A színésznő január 22-én, egy 2500 dollár értékű nyaklánccal a nyakában távozott az ékszerüzletből. A lopást másnap jelentették a biztonsági kamerák felvételei alapján, így ennek az ügynek a tárgyalás június 3-án kezdődik majd. Ha a hírességet bűnösnek találják, kevesebb, mint 1 év börtönre ítélhetik.

Az ékszerüzlet egyik eladónője elmondta, hogy 4 nappal a nyaklánc ellopása előtt már rászólt Lohanre, amikor távozni akart fizetés nélkül az üzletből egy gyémánt fülbevalóval a fülében.

Lindsay az ítélet után mindössze öt órát csücsült a Los Angeles-i Lynwood Börtönben, majd szépen kicsengették érte a hetvenötezer dollárnyi, azaz több, mint tizenhárommillió forintnyi óvadékot, és egyelőre szabadon távozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.