4 év után végre esküvő! Eljegyezte kedvesét a legendás ex-Beatle!

zene eljegyzés Paul McCartney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre eljegyezte kedvesét Paul McCartney! A 68 éves legendás zenész négy éve él együtt a most 51 éves Nancy Shevell-lel, aki állítólag Paul gyerekeivel is jól kijön.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A zenész 2007 nyarán találkozott először a gyönyörű üzletasszonnyal, akibe azonnal beleszeretett - még azelőtt, hogy kimondták volna a válást Heather Millsszel. Ez azonban senkit nem zavart: barátaik azonnal tudták, hogy Nancy és Paul tökéletesen összeillik - ahogy egyikük a People Magazine-nak nyilatkozta: tökéletesen működik köztük a kémia. De az összhang nem csak Paullal tökéletes: noha csak mostohaanyaként, de Nancy állítólag a zenész öt gyermekével is kitűnő kapcsolatot ápol.

Paul McCartney számára nem ez lesz az első alkalom, hogy elkötelezi magát: első felesége, Linda McCartney után - aki 1998-ban hunyt el mellrákban - 2002-ben vette el Heather Millst, akitől 2007-ben vált el. Reméljük, a harmadik házassága immáron Nancyvel szerencsésebb lesz.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.