VV4 titkok: Ami a műsorból kimaradt!

VV Éva finálé VV Alekosz VV Jerzy Való Világ 4 kulisszatitok döntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ fináléja alatt a kulisszák mögött érdekes és izgalmas dolgokat láthattunk, hallhatunk. Ezeket pedig mi nem tartjuk meg magunknak, hanem megosztjuk a kíváncsi olvasókkal!
Nézd meg a finálé legizgalmasabb pillanatait galériánkban! Katt ide!

Éva szavazataiért Jerzyt lehúzni?

Még nagyban tartott a szavazás, amikor Éva legjobb barátnője, Cecília úgy kampányolt a Facebook oldalán, hogy közben a másik finalistát, Jerzyt próbálta bedarálni " ...Jerzyt meg kell verni! És akár megnyerni az egészet, de ahhoz ti is kelletek! Évinek nincs lakása, Jerzynek igen, nem tudom, minek sajnáltatják ennyire!..." A Szépfiú nővére hihetetlennek tartotta az állítást, és egyből rácáfolt, miszerint Jerzynek még saját takarója sincs, nemhogy lakása. Cecíliát nem tudtuk elérni, hogy az információ honnan származik. Az is lehet, hogy a saját kisujjából. Nem jött be.

Éva ötezer forinttal indul a való világnak

A bronzérmes törtető lány történelmet írt a Való Világban azzal, hogy négy sikeres párbajt tudhat maga mögött. Ez azonban nem sokat ért, hiszen kiderült, hogy mindössze ötezer forint lapul a zsebében, így indul neki az igazi való világnak. Ettől független édesapját biztosította arról, hogy a jövőben azon lesz, hogy anyagilag támogassa őket, és bízik benne, hogy most végre révbe ér. A békéscsabai apuka sietett haza otthonába, hiszen végre munkát kapott, aminek Éva tiszta szívből örült.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Nézd meg a finálé legizgalmasabb pillanatait galériánkban! Katt ide!

Alekosz igent mondott

Elsőként ment be, és utolsóként jött ki. A kör ezzel bezárult, a Való Világ 4 abszolút nyertese a görög okostojás lett, aki mindig, minden körülmények között sziporkázik mondataival. Ám nem csak a luxuslakást, autót, nyaralást és a tizenkét milliót nyerte meg, hanem sok nőt is, akik három hétig az ő kegyeiért fognak megküzdeni. A görög hódító igent mondott az RTL Klub felkérésére, miután Olivér biztosította arról, hogy annyi pálinkát ihat, amennyit csak szeretne. Így keddtől minden nap láthatjuk, ahogyan az érdi dumagép alkoholmámorban igyekszik a nőkről még a bugyit is lebeszélni.

Amit a tévében nem mutattak:
- Olivér ordibálás közben kiköpte a rágóját.
- Jerzy nővére nem engedett a fotósoknak, az idegösszeroppanás szélén áll.
- Gigi fintotogva dobálta magát.
- Béci elégedetlen volt a stúdió hangi adottságaival.
- Vája asszony képtelen volt abba hagyni a sírást.
- Alekosznál megtört a jég, és könnybe lábadt a szeme.
- Olivér zsebkendője sem maradt száraz...





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.