Arnold Schwarzenegger válás megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja jelentette be Kalifornia állam egykori kormányzója, hogy ő és felesége, Maria Shriver huszonöt év házasság után különválnak. Az okokat nem hozták nyilvánosságra, most azonban mindenre fény derült.

Arnold Schwarzenegger színt vallott: tíz éve összeszűrte a levet az egyik háztartási alkalmazottjával - a viszonyból van egy 10 éves gyermeke. A történteket csak idén év elején vallotta be feleségének, Maria Shrivernek, akinél ez érthető módon kiverte a biztosítékot - ez vezetett a pár különválásához.

Northfoto
Northfoto


A hölgy, akivel az egykori akciósztár félrelépett, állítólag húsz évig dolgozott Schwarzenegger háztartásában - idén januárban azonban nyugdíjba küldték. A Terminátor sztárjának négy gyermeke született feleségétől, akivel huszonöt évig éltek házasságban. "Januárban, a kormányzói hivatali időm lejárta után mindent bevallottam a feleségemnek. Elmondtam, mi is történt egy évtizeddel ezelőtt. Megértem és elfogadom a családom és a barátaim haragját és csalódottságát. Amit tettem, arra nincs mentség, és teljes mértékben vállalom a felelősséget minden sérelemért, amit okoztam. Bocsánatot kértem Mariától, a gyermekeimtől és a családomtól is. Nagyon sajnálom, ami történt" - vallotta az eset kapcsán Arnold Schwarzenegger.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Schwarzenegger szeretője korábban azt vallotta, hogy férjéé a gyermek, de a sztár nyilatkozata után megtagadta a további vallomásokat. De azt elmondta, hogy nem kirúgták az állásából, hanem önként, normális körülmények között mondott fel. Egyes források szerint az akciósztár mindig is részt vállalt a házasságon kívül született gyermek életében - anyagilag támogatta őt.

Schwarzenegger önmagával pózolhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110405-schwarzenegger-cannesban.htmlKalifornia egykori kormányzója és felesége külön folytatják életüket!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110510-arnold-schwarzenegger-valik.htmlSzámító prosti akarja behálózni Alekoszthttp://www.life.hu/legykepben/20110517-penzehes-prosti-hajt-alekoszra.htmlÖsszetörte jegygyűrűjét Alekosz menyasszonyahttp://www.life.hu/legykepben/20110517-osszetorte-jegygyurujet-alekosz-menyasszonya.htmlAlekosznak annyi? Ő csavarta el teljesen a görög fejét!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110516-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-o-csavarta-el-teljesen-a-gorog.htmlErzsébet királynő igazi állatbaráthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110516-erzsebet-kiralyno-lovat-simogat.htmlHajdú Péter padlót fogott a Frizbi forgatásánhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110516-frizbi-hajdu-peter-padlot-fogott-50-jubileumi-adasanak-forgatasan.htmlEva Longoria levetkőzött!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110516-eva-longoria-levetkozott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.