Szerelem a legfölsőbb szinteken vetélkedő Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz, a kanos lúzerből arisztokrata szívtipróvá avanzsált valóságshow-hős "gyötrelmes" szívceremóniája után újra hódításra kész. Olgát, a szoborarcú orosz langalétát, és Brigittát, az escortos törpillát már hazaküldte, így csak négy szerelmes nő van versenyben: Andi, Barbara, Magdi és Veronika.  

Andi és Vera mehet randevúzni

Alekosz ismét villásreggelivel készült, nem akármilyennel: extrém ízkombinációkkal lepte meg a csajokat: vaníliasodós tojásrántotta, pudingos virsli, és hasonlók. Az abszurd reggeli alatt eldöntötte, strandolós randevúra viszi Andreát, a kis pajkos póniját, és Veronikát, a virsliszájú naívát. Kitörő öröm, Magdi és Barbara hoppon maradtak - Barbi szerint azért nem őt választotta a nagybetűs Férfiállat, mert tudja, érzékeny a bőre, és nem tenné ki a napsugaraknak.

Arra nem is gondolt, hogy talán szívesebben dögönyözné a plázson a szilikonkeblű Veronikát. Fürdőruhás felvonulás lesz, Andi még meg is könnyezte az örömhírt. Lehet, hogy azért pityergett, mert tudta, nincs nála pénz, és mivel ő tudatos üzletasszony, szerette volna ő állni a saját vonatjegye árát. Előre vártuk már, hogy vajon Alek beadja-e a jól ismert fecskét, vagy bronzveretes szuszpenzorban napozik majd? Balatoni retro strandolás lett beterveze, Alek jelmeze kicsit üvegtigrisesre sikerült - de az biztos, hogy vadászni indult a balatonvilágosi strandra. A vonaton piknikeztek, koviubi limonádéval, Alek vicceket mesélt - a lányoknak nem estek le a poénok, sebaj, a vonat robog tovább.

VV Éva: Barbi, túlságosan nyomulsz!

Mialatt a fiatalok vonatoztak, az otthon maradt rajongókat meglepte Éva és Olivér, hogy beszéljenek a fejükkel. Barbi viselkedését vették górcső alá, hogy túl durva ez a nyomulás, Aleknak lehet már terhes lehet ez, de az epekedő lány nem így látja, sírdogálni kezdett. Barbi egyébként igazi parazita típus, úgy rátelepszik választottjára, mint taplógomba a bükkfára. Magdi elmondta Évának, hogy ő társat keresni jött, komolyan gondolja ezt az egészet. Nagyon szeret Alekosz közelében lenni, bele is pirult a vallomásba. Édes a mocskolódó leányzó, hogy néha átszellemül és átmegy angyalkába. De emlékszünk mi még, hogy Andit máglyára küldte és lecselédezte Barbit is.

Andi féltékeny Veronikára, és nem érzi elég belevalónak Alekoszt

A randi tényleg retro hangulatúra sikeredett, micsoda napágyak, micsoda kellékek várták a szereplőket! És igen, a hellén kérdőjel fecskében vonult fel, királykékben, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Bekente és megmasszírozta pónikáját, aki egy értelmes mondatot nem tudott kinyögni, csak vihogott, mint egy hiéna. Vera privát perceket követelt Alektól, andalogtak egyet, Alekosz hűtőtáskájából előkerült a címkementes malátalé, oldódott a hangulat. Verát is bekente, s Andi ekkor furcsát kért tőle: pattanj nyeregbe, hadd lássam, hogy mutatsz egy nőn! Ejha, tényleg pajkos ez a póni! Veronika nem értette a szituációt, aztán Andi elmagyarázta neki, hogy nem szereti, ha hülyének nézik. Kell neki Alekosz, de nem mindenáron! Azért kérte meg Alekot, hogy pattanjon Veronikára, mert úgy tűnik neki, a görögnek csak a szája nagy.

Anyós a láthatáron

Újabb vendég érkezett a lányok rezidenciájára: Vája, Alekosz anyukája látogatott el a meny-jelöltekhez. Barbi pozitívan csalódott a hölgyben, azt hitte, keményebb dió. Magdi még nem látott csirkét sétálni, csak hűtőben. Őszinte, magvas gondolatok jellemezték a jelenetet, na de éppen ezekért érdemes nézni ezt a műsort. Barbi érzelmeiről vallott: azt mondta, ez több, mint rajongás, és azért ilyen sírós mostanában, mert ezt hozta ki belőle az amorózó.

Veronika jutalma: egy éjszaka a szuperbuszban a szuperkannal

Veronika és Andi összekülönböztek a görög turnébuszban, pónika kiakadt, Vera megint nem értette a helyzetet. A strandolás után vacsorázni mentek, ahol Alekosz megkérdezte tőlük: miért féltékenykednek? Andi nem akar még egyszer végignézni egy olyan jelenetet, mint a múltkori krémezős helyzet, ha Alek rápattant volna Verára a strandon, elképzelhető, hogy Andi sértődötten lelép. Rettenetes ez az ál-önérzetesség, ha ennyire büszke, akkor miért jelentkezett a realitybe?

Andi ezek után elképesztően nyálas vallomással készült, azt mondta, amit most érez, olyan csak egyszer van az életben. Aztán drámai fordulatot vett a dolog, Vera inkább megmutatni akarta, mit érez, nem elmondani, Andi pedig azt mondta: ha megmutatja, ő megfojtja! Lesz még itt hajcibálás és iszapbirkózás, igazi csirkeviadal. Legalább Magdi végre látja majd a csirkéket, élőben. Andi toalettre indult, Vera nem találta a szavakat, Alekosz pedig jól időzített: mikor pónika visszatért, meginvitálta Veronikát a szuperbuszba, éjszakára. Andi fejét nem mutatták, pedig biztos torzult egyet. Csőrike igent mondott, ott éjszakázik Alekosszal a csodabuszban. Vajon megtalálja a régóta keresett virslijét? Vagy csak jó teaser volt az utolsó pár perc és igazából majd sakkoznak az első közös éjszakán?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.