oroszlán állatkert oroszlánkölyök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éjjel-nappal hancúroznak, és le sem szállnak édesanyjukról a március utolsó napján született kis oroszlánok. 

A németországi Hagenbeck állatkertben, Hamburgban bárki megcsodálhatja a kicsiket, amint naphosszat egymással hancúroznak. Ilyenkor a cuki kisállatok még cseppet sem veszélyesek - később azonban már kevesen mernénk megsimogatni őket.

AFP
AFP

Gaga bekékült, és Japánban teázikhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110623-lady-gaga-japanban-segit-a-raszorulokon.htmlObama asszony és lányai Nelson Mandelával találkoztakhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110623-michelle-obama-es-lanyai-nelson-mandelaval-talalkoztak.htmlRichard Gere buddhista szerzetessel konzultálhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110621-delkoreaba-latogatott-richard-gere.htmlMenekülnek a menyasszonyok?http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110620-menekulnek-a-menyasszonyok.htmlAngelinát elbűvölték a török gyermekekhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110619-angelinat-elbuvoltek-a-torok-gyermekek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.