Nyári Alíz Nyári Edit X-Faktor Hollandia Summer Sisters
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor testvérpárjának, a Nyári lányoknak második hazája Hollandia. A lányok kettős állampolgárok, így nem csoda, hogy meghívták őket a királyság legnépszerűbb televíziós show-jába.

Nincs kizárva, hogy Nyári Edit és Alíz hamarabb csinál karriert Hollandiában, mint Magyarországon. ,,Budapesten születtünk, de egész kislánykorunkat Amszterdamban töltöttük, mivel apukánk ott dolgozott. A királynőtől kapott állampolgárságot, miután nemcsak olyan világsztároknak muzsikált, mint Audrey Hepburn, Gloria Estefan, Pavarotti, hanem Beatrix királynőnek is, ezért mi is kettős állampolgárok lettünk. Azért annyira szoros a kapcsolatunk, mert az óvodában először csak egymással tudtunk kommunikálni és játszani."- mondta Nyári Edit a Blikknek.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

,,A szüleink csak miattunk költöztek haza, amikor már iskolába kellett mennünk, de Hollandia a második hazánk maradt, ezért nagyon örültünk a meghívásnak. Augusztus végén hallhatják itthon az első közös új dalunkat, ennek angol változatát mutatjuk be Hollandiá­ban szeptemberben." - mondta Aliz, a Summer Sisters fiatalabbik tagja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.