születésnapi torta műsorvezető meglepetés világsztár Rákóczi Ferenc Vadon János Morning Show Class FM teniszcsillag Novak Đoković merülés Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Személyes születésnapi üzenet a világranglistát vezető teniszcsillagtól, Novak Dokovic-tól, izgalmas közös fürdőzés cápákkal és egy finom tortakülönlegességgel is készültek a Class FM reggeli show-jának műsorvezetői, Rákóczi Feri és Vadon Jani: igazán kitettek magukért, hogy felejthetetlenné tegyék kollégájuk, Sebestyén Balázs születésnapját.

Hetekig tartó titkos készülődés és szervezkedés előzte meg Sebestyén Balázs 34. szülinapját. Rákóczi Feri és Vadon Jani minden követ megmozgatott, hogy óriási meglepetést okozzanak kollégájuknak.

Red Lemon Media
Red Lemon Media


A fiúk még azt is elintézték, hogy a világ jelenlegi legjobb teniszezője személyes hangüzenetben köszöntse a régóta teniszlázban égő Sebestyén Balázst születésnapján! "Jó napot kívánok! Balázs, boldog szülinapot! " - üzente a szerb Novak Dokovic, majd angolul is minden jót kívánt a Class FM sztárjának.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

2011. július 4-e óta a világranglista jelenlegi legjobbja Novak Dokovic teniszező


A teniszcsillag üzenete megkoronázta Balázs reggelét, ugyanis a Morning Show két másik műsorvezetője cápás merülést is szervezett neki, sőt még egy finom tortával is felköszöntötték. "A legjobban Dokovic köszöntésének örültem, hiszen imádom a teniszt. A szerb játékos nagyon jó fej volt, hogy megtanulta ezt a mondatot magyarul, csak az én kedvemért." - mesélte lelkesen Balázs, aki egyébként nem rajong saját szülinapjáért. - "Nem igazán szeretem ünnepeltetni magam, nem mintha zavarna a korom, csak jobban szeretek másokat éltetni. De ez a szülinapom emlékezetes marad, nagyon jól éreztem magam. A srácok mindennel készültek, étellel, itallal, cápás merüléssel. Mindegyik hatalmas élmény volt!" - tette hozzá a Class FM műsorvezetője.

Szabó Zsófi nem tagad tovább: valóban randizgat Mártha Imrévelhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110719-szabo-zsofi-nem-tagad-tovabb-valoban-randizgat-martha-imrevel.htmlLewis Hamilton eljegyezte barátnőjét, Nicole Scherzingerthttp://www.life.hu/legykepben/20110719-lewis-hamilton-eljegyezte-baratnojet-nicole-scherzingert.htmlÍme a dal, ami legyőzheti Fluor Tomi "Mizu" slágerét!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110718-kelemen-kabatban-ime-a-dal-ami-legyozheti-fluor-tomi-mizu.htmlKülföldi karrier a küszöbön? Kustánczi Lia világsztárokkal találkozotthttp://www.life.hu/legykepben/20110715-kustanczi-lia-vilagsztarok-gyurujeben-bulizott.htmlEzt nyilatkozta Hajdú Péter a dubaji vádakról!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110715-hajdu-peter-a-dubaii-vadakrol.htmlŐ Magyarország legszebb lánya!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110715-o-magyarorszag-legszebb-lanya.htmlAnya csak egy van - Müller Péter írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110718-anya-csak-egy-van-muller-peter-irasa.htmlBálint Antónia: "Csak magamra számíthatok" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110717-balint-antonia-csak-magamra-szamithatok-szily-nora-interjuja.htmlSebestyén Balázs: "Mindig az impulzusokat keresem" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110708-sebestyen-balazs-zarkozott-vagyok-szily-nora-interjuja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.