Daryl Hannah tüntetés letartóztatás olajvezeték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kill Bill félszemű gyilkoló gépét alakító Daryl Hannah-t kedden letartóztatták 100 társával együtt a Fehér Ház előtt.

A színésznő egy tüntetésen vett részt, amelynek résztvevői egy olajvezeték megépítése ellen tiltakoztak. A cső Kanadából egészen a Mexikói-öbölig szállítaná az olajat, és a tiltakozók szerint az USA víztartalékainak közelében húzódna. Ők nem kockáztatnának egy esetleges csőtörést.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Úgy hiszem, hogy sokféle válságot élünk meg manapság. És válság idején be kell kapcsolódni az eseményekbe. Nem csak beszélni kell arról, amiben hiszel, hanem tenni is kell érte. Az ember sosem reménykedik abban, hogy letartóztatják, de ez egy kockázat, amit vállalni kell." - mondta az 50 éves sztár.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Anyák, nagymamák és tanárok álltak mellettem a tüntetésen, és ők is nemet mondanak ennek a nagyvállalatnak a kezdeményezésére." - folytatta Hannah.

Az állam év végéig hoz döntést az építkezés ügyében.

Bedrogozott betörők akarták kirabolni Hajdúékathttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110901-bedrogozott-betorok-akartak-kirabolni-hajduekat.htmlAmerikában lesz filmsztár hazánk üdvöskéje?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110831-labancz-lilla-filmsztar-lesz.htmlGyőzike boldogsága nem teljes: új mellei vannak, de nem szexelhethttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110831-gaspar-gyozike-ismet-plasztikai-muteten-esett-at-de-emiatt-hat.htmlVége! Angelina Jolie: Se gyerek, se házasság!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110831-angelina-nem-var-gyermeket-es-adoptalni-sem-akar.htmlLady Gaga műpéniszben bulizotthttp://www.life.hu/legykepben/20110831-lady-gaga-mupeniszben-bulizott.htmlMichael Jackson emlékére flashmobozott Budapesthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110831-michael-jackson-szuletesnapjanak-emlekere-tartottak-flashmobot-budapesten-a-bazilikanal.htmlBeki, az Aranypart profija - Újabb valóságshow-szereplőről derült ki eltitkolt múltjahttp://www.life.hu/legykepben/20110830-beki-az-aranypart-profija.htmlIzgalmas felhozatal! Nem mindennapi tehetségek jelentkeztek az X-Faktor második szériájábahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110830-izgalmas-felhozatal-nem-mindennapi-tehetsegek-jelentkeztek-az-xfaktor-masodik-szeriajaba.htmlBenkő Dániel szerint csak az erekcióval megélt órák számítanakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110829-benko-daniel-szerint-csak-az-erekcioval-megelt-orak-szamitanak.htmlAlekosz nem ad kölcsön senkinek!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110829-alekosz-nem-ad-kolcson-senkinek-sajat-konyvet-irt-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.