A Hasulyó család egy deszkán evez végig a Dunán

evezés Fekete-tenger család rekord Fekete-erdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy egész család indult el augusztusban, hogy rekordot döntsenek, és végigevezzenek egy speciális deszkán a Dunán: a Fekete-erdőtől a Fekete-tengerig. Negyven napon keresztül váltják egymást a szülők valamint a gyerekek, és egymást biztatják a kemény fizikai munkával járó feladat teljesítésében.

Majdnem megkéselték a ValóVilág egykori szereplőjét! - a biztonsági őrök léptek közbehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110901-valo-vilag-jerzy-dulakodasba-keveredett-es-majdnem-megkeseltek-egy-szorakozohelyen.htmlBedrogozott betörők akarták kirabolni Hajdúékathttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110901-bedrogozott-betorok-akartak-kirabolni-hajduekat.htmlSlash megújította esküjét Ibizánhttp://www.life.hu/legykepben/20110901-slash-megujitotta-eskujet.htmlAmerikában lesz filmsztár hazánk üdvöskéje?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110831-labancz-lilla-filmsztar-lesz.htmlAl Pacino különdíjat kap a Velencei filmfesztiválonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110831-al-pacino-kulondijat-fog-kapni-es-a-sajat-filmjet-is.htmlLetartóztatták a szőke színésznőthttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110831-letartoztattak-daryl-hannah-szinesznot-egy-olaj-vezetek-elleni-tuntetesen.htmlVége! Angelina Jolie: Se gyerek, se házasság!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110831-angelina-nem-var-gyermeket-es-adoptalni-sem-akar.htmlLady Gaga műpéniszben bulizotthttp://www.life.hu/legykepben/20110831-lady-gaga-mupeniszben-bulizott.htmlMichael Jackson emlékére flashmobozott Budapesthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110831-michael-jackson-szuletesnapjanak-emlekere-tartottak-flashmobot-budapesten-a-bazilikanal.htmlKész férfi Cicciolina gyereke! Így néz ki most a szexdíva 18 éves fia - Fotóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110901-kesz-ferfi-igy-nez-ki-most-a-szexdiva-cicciolina-18.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.